Ammattitaitoinen tiimi takaa laadun

Jewall on Seinäjoelta kotoisin oleva myymäläkalusteiden valmistaja, joka on erikoistunut erityisesti apteekkien ja liiketilojen kalustamiseen. Kuusihenkinen tiimimme on työskennellyt yhdessä vuosien ajan, mikä näkyy niin suunnittelun tarkkuudessa kuin valmistuksen laadussakin. Meillä suunnittelusta vastaa Jaakko, jonka taidot 3D-kuvien parissa ovat vertaansa vailla. Projekteja hallinnoi Mika, joka varmistaa, että yhteydenpito sujuu ja aikataulut pitävät.

Kun kalusteet siirtyvät tuotantoon, Karin, Janin ja Teemun ammattitaito astuu esiin. Heidän käsissään materiaalit muuttuvat taidokkaiksi kalusteiksi, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Oma tehtaamme Seinäjoella mahdollistaa nopeat ja joustavat toimitukset, ja laadukas alihankkijaverkostomme tukee meitä tässä. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme – henkilökunnasta kumppaneihin ja asiakkaisiin.

Räätälöidyt ratkaisut jokaiseen tilaan

Me Jewallissa ymmärrämme, että jokainen liiketila on ainutlaatuinen. Siksi emme tarjoa vain kalusteita, vaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka on suunniteltu juuri sinun myymäläsi tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten apteekki, boutique-myymälä tai suurempi kauppaketju, meidän tehtävämme on suunnitella ja toteuttaa kalusteet, jotka eivät ainoastaan täytä tilan, vaan myös tukevat myyntiä ja parantavat asiakaskokemusta.

Räätälöinti alkaa aina huolellisesta suunnittelusta. Jaakon luomat 3D-kuvat antavat tarkan kuvan siitä, miltä valmiit kalusteet tulevat näyttämään. Tämä auttaa asiakkaitamme visualisoimaan lopputuloksen jo ennen valmistuksen aloittamista. Kun suunnitelma on hyväksytty, siirrymme toteutusvaiheeseen, jossa tiimimme ammattitaito ja tehtaamme modernit valmistusmenetelmät takaavat korkealaatuisen lopputuloksen.

Vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys toimintamme ytimessä

Vastuullisuus ei ole meille vain sana, vaan se on osa jokapäiväistä työtämme. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikessa toiminnassamme pyrimme olemaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja eettisiä. Valitsemme materiaalit ja tuotantotavat huolella, ja pyrimme aina löytämään kestävimmät ratkaisut.

Asiakaslähtöisyys on toinen keskeinen arvomme. Kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme toiveita ja tarpeita, ja pyrimme ylittämään odotukset jokaisessa projektissa. Mikan ansiosta projektit etenevät sujuvasti ja aikataulussa, ja asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän äänensä kuuluu ja heidän toiveensa toteutuvat. Ota yhteyttä ja kerro meille, millaisia kalusteratkaisuja sinun liiketilasi kaipaa – me Jewallissa olemme valmiita auttamaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit