Myymäläkalusteet

Kaipaako myymäläsi uutta ilmettä ja toimivampaa kalustusta? Onko myymäläsi muuttamassa uusiin tiloihin?

Meiltä saat myymäläkalusteiden suunnittelun ja tuotannon saman katon alta. Varmistat myymälääsi aidosti toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut, kun hankit kalusteiden suunnittelun ja toteutuksen samasta talosta.

Toteutamme myymälöitä, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, työntekijöiden viihtyvyyden sekä myynnin. Hoidamme kaiken aina myymäläkalusteiden suunnittelusta niiden valmistamiseen ja asentamiseen saakka. Nimeämme Teille oman yhteyshenkilön, joka varmistaa projektin sujuvuuden alusta loppuun. Saat halutessasi meiltä myös avaimet käteen -paketin sisältäen valaistus- ja sähkösuunnitelmat sekä remontointityöt. Säästät aikaa, hermoja ja rahaa, kun valitset usean eri välikäden sijaan talon, joka hoitaa koko projektin alusta loppuun.

Laadusta tinkimättä, aikataulussa ja budjetissa pysyen.

“Oli ihan huippusuoritus kaikilta, kauppa kävi samalla vaikka kampaamo uudistettiin täysin! Jewall ylitti kaikki odotukset. Oli helppo luottaa, että tästä tulee hyvä.”

 • Apteekit
 • Optikkoliikkeet
 • Kultasepänliikkeet
 • Matkapuhelinliikkeet

 • Luontaistuoteketjut

 • Parturi-kampaamoketjut

 • Muut erikoiskaupat

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Mikä on toimivan myymälän salaisuus?

Toimiva myymälä on suunniteltu myymälän arkea, asiakkaita sekä henkilökuntaa ajatellen. Kyse paljon muustakin kuin kauniista sisustuksesta! Aidosti toimivan myymälän taustalla on ammattilaisten huolellinen kädenjälki. Unohtamatta kaikkein tärkeintä: vilkasta myyntiä.

Ammattimainen myymäläsuunnittelija huomioi visuaalisuuden lisäksi toimialasi, henkilökuntasi ja asiakkaidesi tarpeet, jokaista kalustetta ja yksityiskohtaa myöten. Toteuttamamme myymälät ovat toimivia, myyviä ja kustannustehokkaita. Erinomainen lopputulos tarkoittaa myös kestävyyttä. Valitsemme myymäläkalusteillesi materiaalit, jotka kestävät aikaa ja sopivat käyttötarkoitukseensa.

Teemme kaikkemme, jotta myymäläsi kalustusprojekti sujuu vaivattomasti. Intohimon ja ammattitaidon pettämättömällä yhdistelmällä.

Myymäläsuunnittelijamme varmistaa, että:

“On ollut hauska huomata, että asiakkaat ovat lakanneet kommentoimasta palveluiden hintoja. Kun tilat ovat toimivat ja tyylikkäät, he maksavat palvelusta mielellään.”

 • myymälässäsi on tilaa liikkua

 • myymäläkalusteet kestävät aikaa ja käyttöä

 • esillepanokalusteet vastaavat tuotteidesi tarpeisiin

 • kalusteiden ergonomia tukee henkilökuntasi hyvinvointia

 • palvelutiskien intimiteettisuoja on riittävä (erityisesti apteekeissa)

 • sähkö- ja valaistussuunnittelu tukevat myymäläkokonaisuutta

 • myymäläkalusteet helpottavat kampanjoiden toteuttamista

 • myymälän akustiikka on miellyttävä
 • visuaalisuus on linjassa brändisi kanssa

 • kalusteiden materiaalivalinnat vastaavat myymäläsi tarpeisiin.

Myymäläkalusteiden suunnittelu, valmistus ja asennus – avaimet käteen

Meille on äärimmäisen tärkeää, ettei sinun tarvitse stressata projektin etenemisestä. Projektipäällikkömme huolehtivat, että kaikki etenee suunnitelman mukaisesti ja myymäläkalusteet ovat paikoillaan silloin, kun on sovittu. Sinun tarvitsee vain kertoa mistä pidät ja mistä et – me suunnittelemme, valmistamme ja toteutamme.

Maksuton kartoitus

Soitellaan tai tavataan ja keskustellaan myymäläsi tarpeista.

Myymäläsuunnittelu vaivattomasti Jewallilta_vaihe2

Pohjakuvaehdotus

Saat ehdotuksen myymäläsuunnitelmasta sekä alustavan tarjouksen projektista.

Myymäläkalusteet on helppo uudistaa_vaihe3

Projektisuunnitelma & visualisointi

Suunnittelemme yhdessä projektin yksityiskohdat ja visualisoimme myymäläsi 3D-kuvina.

Myymäläsuunnittelu vaivattomasti Jewallilta_vaihe4

Toteutus & asennus

Valmistamme suunnitelman mukaiset myymäläkalusteet ja asennamme ne sovitussa aikataulussa.

Mikä on myymäläkalusteiden hinta?

Saat meiltä alkukartoituksen jälkeen pohjakuvaehdotuksen sekä alustavan tarjouksen. Hinta muodostuu suunnittelutyöstä, kalusteiden valmistuksesta sekä asennustöistä. Myymäläkalusteiden hintaan vaikuttavat mm. myymälän koko, materiaalivalinnat sekä valitsemasi lisäpalvelut, kuten valaistus- ja sähkösuunnittelu tai remontointityöt. Kun suunnittelu, projektinjohto ja tuotanto tapahtuu saman katon alla, olemme erittäin kustannustehokkaita. Teemme kaikkemme, että pysymme budjetissa.

Kalustusprojekti voidaan toteuttaa myös leasingrahoituksella rahoitusyhtiön kautta.

Mikä on myymäläkalusteiden toimitusaika?

Ketteränä ja kotimaisena toimijana pystymme toteuttamaan toiveesi joustavasti, ajoittain ripeälläkin aikataululla. Suosittelemme silti olemaan meihin yhteydessä heti, kun saat tiedon kalustustarpeesta. Asiantuntemuksestamme on apua jo silloin, kun pohdit erilaisten liiketilojen välillä.

Kalusteiden toimitusajat voivat hieman vaihdella, mutta keskimäärin valmistamme ja toimitamme kalusteet noin 4–7 viikon kuluessa siitä hetkestä, kun asiakas sanoo kyllä.

Miten projekti etenee ja mitä minulta vaaditaan?

Ota rennosti! Me huolehdimme, että projekti viedään maaliin. Päästämme myymäläsuunnittelijamme irti heti, kun olet hyväksynyt alustavan tarjouksen. Sinulta odotetaan vain yhteydenpitoa ja mielipiteitä – saatamme kysyä esimerkiksi ajatuksiasi värien ja materiaalien suhteen tai tiedustella brändisi graafista ohjeistusta.

Saat uudesta myymälästäsi tarkat 3D-kuvat ennen toteutusta. Puuseppämme käärivät hihansa vasta sitten, kun olet tyytyväinen suunnitelmiimme. Halutessasi puramme myös vanhat kalusteet pois ja kierrätämme ne ennen uusien asentamista.

Toteuttamiamme myymälöitä

Lisää referenssejä

Ota yhteyttä!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jewall Oy

Yli 30 vuoden ajan olemme mahdollistaneet satoja myymäläunelmia. Toteutuksia on tehty kokonaisten myymäläkonseptien luomisesta aina yksittäisiin esillepanokalusteisiin.

Toteutamme viihtyisät myymälätilat suunnittelusta toteutukseen omassa seinäjokelaisessa kalustetehtaassamme.

Myymälän uudistaminen on kanssamme helppoa. Ota ihmeessä yhteyttä!