Kuvaus

Näköstudio Oy

Yrittäjäksi optiselle alalle

Haave yrittäjyydestä oli kytenyt työtovereiden Sanni Lahtisen ja Petteri Variksen mielessä jo jonkin aikaa. Haaveet alkoivat saada tuulta purjeisiin ja päätös lähteä yrittäjäksi tutulle toimialalle tehtiin ja niin Näköstudio Oy näki päivänvalon vuonna 2020.

Optikkoliikkeen tilasuunnittelu ja kalusteet pohdittavaksi

Liiketilan löytymisen jälkeen oli aika etsiä optikkoliikkeelle tilasuunnittelija ja kalusteiden toteuttaja. Toimittajavertailun jälkeen suunnittelijaksi ja toteuttajaksi valittiin Jewall Oy. Sannille ja Petterille Jewall oli tuttu nimi aiemman työnantajan koko optikkoketjun kalustetoimittajana. Oli aika alkaa suunnittelemaan täysin uusi, oman näköinen ja palveleva yksityinen optikkoliike.

Suunnittelulle laitettiin tavoitteet: ”Saada laadukas, yksilöllinen ja omannäköinen optikkoliike sujuvasti ja avaimet käteen -toimituksena.”

Mutkatonta yhteistyötä

”Yhteistyö Jewallin kanssa sujui erittäin hyvin. Vaikka suunnittelun alku osui koronan alkuun, niin kaikki sujui etänä loistavasti! Meidän toiveemme toteutuivat ja jo ensimmäiset saamamme 3D-kuvat olivat juuri sitä mitä halusimmekin. Korjauksia ei juurikaan tarvinnut tehdä. Suunnittelijasta huokui vankka kokemus ja ammattitaito!

Saimme avaimet käteen -paketilla kaikki, asentajat tekivät loistavaa työtä ja leasing-rahoitus onnistui. Leasing turvaa tätä epävakaata maailman tilannetta.”

3D-visualisointikuvia

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jewall Oy

Yli 30 vuoden ajan olemme mahdollistaneet satoja myymäläunelmia. Toteutuksia on tehty kokonaisten myymäläkonseptien luomisesta aina yksittäisiin esillepanokalusteisiin.

Toteutamme viihtyisät myymälätilat suunnittelusta toteutukseen omassa seinäjokelaisessa kalustetehtaassamme.

Myymälän uudistaminen on kanssamme helppoa. Ota ihmeessä yhteyttä!