Tutustu palveluihimme

Jewall on Seinäjoella sijaitseva apteekkien ja liiketilojen kalustamisen ammattilainen. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita asiakkaillemme ympäri Suomen. Olipa kyseessä sitten apteekki, kauppa tai muu liiketila, meiltä löytyvät ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Yksi vahvuuksistamme on oma tehtaamme Seinäjoella, jossa valmistamme kalusteet laadukkaasti ja ammattitaidolla. Suunnittelupalvelumme kautta voit saada juuri sellaiset kalusteet kuin tarvitset. Jaakko tiimimme suunnittelijana huolehtii siitä, että jokainen yksityiskohta on harkittu ja että kalusteet soveltuvat täydellisesti tilaasi.

Ota rohkeasti yhteyttä

Mikäli olet kiinnostunut kalustamaan apteekkiasi tai liiketilaasi, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Tarjoamme ilmaisen konsultaatiopalvelun, jossa käymme yhdessä läpi tarpeesi ja suunnittelemme juuri sinulle sopivat erikoiskalusteet. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme.

Jewall tiimin kuuden hengen voimin takaamme sujuvan ja nopean projektin toteutuksen. Meiltä saat laadukkaat kalusteet ja luotettavan toimituksen. Vastuullisuus on meille tärkeää, ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Teemme yhteistyötä valitsemiemme alihankkijoiden kanssa pitääksemme toimitusaikamme lyhyinä ja varmistaaksemme, että projektisi etenee suunnitelmien mukaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit