Me olemme Jewall

“Teemme hommia pohojalaasella työmoraalilla, suurella syrämmellä ja 30 vuoren ammattitairolla.”

Olemme kuuden hengen etelä-pohjalainen tiimi, joka on puhaltanut samaan hiileen jo vuosien ajan.

Puuseppämme valmistavat suunnittelemamme myymäläkalusteet omalla tehtaallamme Seinäjoella, mutta toteutamme myymäläuudistuksia ympäri Suomea – autolla pääsee ja videopalaverit toimivat.

Myymäläsuunnittelun hoitaa kokenut ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva designerimme Jaakko, jonka pohjapiirustukset ja 3D-kuvat ovat vertaansa vailla. Projekteja johtaa mukavaksi haukuttu Mika, joka takaa sujuvan yhteydenpidon ja fiksun aikataulutuksen koko projektin ajan. Myymäläkalusteet valmistuvat Seinäjoella Karin, Jukan ja Jussin osaavissa käsissä. Puhelinta, sähköpostia ja tahtipuikkoa heiluttaa Marko, jonka työtuolin selkänojalla lepää toimitusjohtajan viitta. Takaamme toimitusten nopeuden ja joustavuuden paitsi oman kalustetehtaamme, mutta myös tarkoin valitun alihankkijaverkoston avulla.

Vastuullisuus on meille enemmän kuin huoneentaulu: se näkyy kaikessa toiminnassamme aina henkilökunnasta kumppaneihin ja asiakkaisiin saakka. Tiimimme toimii suoraselkäisesti ja saumattomasti, sillä jaamme samat arvot ja saman tavoitteen: suunnittelemme ja toteutamme toimivia myymälöitä, joissa viihtyvät niin asiakkaat kuin henkilökunta. Myymälöitä, joiden kalustus tukee myyntiä.

Onko sinun myymäläsi seuraava projektimme?

Kysy lisää

Soita tai laita sähköpostia!

Ota yhteyttä!

Jewall Oy

Yli 30 vuoden ajan olemme mahdollistaneet satoja myymäläunelmia. Toteutuksia on tehty kokonaisten myymäläkonseptien luomisesta aina yksittäisiin esillepanokalusteisiin.

Toteutamme viihtyisät myymälätilat suunnittelusta toteutukseen omassa seinäjokelaisessa kalustetehtaassamme.

Myymälän uudistaminen on kanssamme helppoa. Ota ihmeessä yhteyttä!