Olemme ammattilaiset myymäläkalusteiden asennuksessa

Jewall on Seinäjoella toimiva myymäläkalusteiden valmistukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua apteekkien ja liiketilojen kalustamiseen. Ammattitaitoinen kuusihenkinen tiimimme on tehnyt yhteistyötä vuosia, ja meillä on vankka osaaminen ja kokemus alalta.

Suunnitteluprosessin keskeinen osa-alue on 3D-kuvia valmistava Jaakko. Hänen taitavat kuvansa lähestyvät valokuvatarkkuutta ja auttavat asiakkaitamme hahmottamaan, millaiselta myymäläkalusteet näyttäisivät käytännössä. Projektit etenevät sujuvasti Mikan vastuulla, joka huolehtii jatkuvasta yhteydenpidosta ja aikataulutuksesta. Hän varmistaa, että projekti etenee sovitussa aikataulussa ja vastaa asiakkaidemme toiveiden toteuttamisesta.

Tuoreet ideat ja laadukkaat materiaalit

Kalusteiden valmistuksesta vastaavat Karin, Jani ja Teemu. Heillä on vuosien kokemus alalta, ja heidän käsissään syntyy laadukkaita ja kestäviä myymäläkalusteita. Varmistamme toimitusten nopeuden ja joustavuuden sekä oman kalustetehtaamme että huolella valitun alihankkijaverkoston avulla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisiä hintoja yhdistettynä korkeaan laatuun.

Vastuullisuus on meille tärkeä arvo, joka ohjaa kaikkea toimintaamme. Takaamme suoraselkäisen ja saumattoman yhteistyön niin henkilökuntamme kuin kumppaneidemme ja asiakkaidemmekin kanssa. Meillä on yhteinen tavoite suunnitella ja toteuttaa toimivia myymälöitä, joissa sekä asiakkaat että henkilökunta viihtyvät. Pyrimme luomaan myymälöitä, joiden kalustus tukee myyntiä ja auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Jewallin ammattilaiset ovat valmiita auttamaan sinua myymäläkalusteiden asennuksessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Aiheeseen liittyvät artikkelit