Tasokkaat myymäläkalusteet – Laatu, tyyli ja toimivuus yhdistyvät

Jewall Oy – Huippuluokan myymäläkalusteiden valmistusta jo vuosikymmenten ajan. Olemme Seinäjoelta käsin toimiva ammattilaistiimi, joka tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä ratkaisuja apteekkien ja liiketilojen kalustamiseen ympäri Suomen. Olemme yhdistäneet voimamme suunnittelussa, valmistuksessa sekä projektien toteutuksessa.

Suunnittelun tarkkuutta ja ammattitaitoa

Suunnittelutyömme taustalla on Jaakko, jolla on yli 30 vuoden kokemus myymäläkalusteiden suunnittelusta. Hänen luomansa 3D-kuvat lähestyvät valokuvatarkkuutta, mikä takaa sen, että voit saada realistisen käsityksen siitä, millaisia kalusteita juuri sinun liikkeeseesi tai apteekkiisi suunnittelemme. Jaakko ottaa huomioon kaikki tilasi yksityiskohdat ja suunnittelee kalusteet niin, että ne täyttävät kaikki toiveesi ja tarpeesi. Asiakkaan toiveet, laatu, tyyli ovat tärkeimmät asiat, kun suunnittelemme myymäläkalusteita.

Toimivuutta ja tehokkuutta jokaiseen projektiin

Projektien toteutuksesta vastaavat Mika ja Marko, jotka hoitaa sujuvan yhteydenpidon ja aikataulutuksen koko projektin ajan. Me varmistamme, että kalusteet valmistuvat sovitussa aikataulussa ja toimitetaan sinulle nopeasti ja joustavasti. Pidämme huolen siitä, että projekti etenee kitkattomasti ja että tiedät aina, missä vaiheessa homma etenee. Tässäkin vaiheessa korostuu meidän tiimimme yhteistyön merkitys. Koko prosessi suunnittelusta valmistukseen ja aina asennukseen saakka takaa toimitusvarmuuden. Olemme ylpeitä siitä, että voimme taata sekä oman kalustetehtaamme että huolella valitun alihankkijaverkostomme avulla sen, että kalusteet ovat laadukkaita ja kestäviä – näin luomme liiketilaasi ympäristön, joka mahdollistaa kaupallisten tavoitteidenne saavuttamisen.

Vastuullisuus – arvopohja toiminnallemme

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Se näkyy jokaisessa vaiheessa toimintaamme, henkilöstöstä aina alihankkijoihimme saakka. Intohimomme on suunnitella ja luoda toimivia myymälöitä, joissa niin asiakkaat kuin henkilökuntakin viihtyvät. Kalustuksen on tärkeää tukea myyntiä ja luoda miellyttävä asiakaskokemus. Siksi panostamme tarkkaan suunnitteluun, laadukkaisiin materiaaleihin ja ammattitaitoiseen valmistukseen. Haluamme tehdä juuri sinun myymälästäsi tai apteekistasi sellaisen, josta olet ylpeä ja joka houkuttelee asiakkaita. Oletko valmis tekemään yhteistyötä kanssamme ja tarttumaan seuraavaan projektiin? Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella, niin autamme sinua tavoitteesi saavuttamisessa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit