Kuvaus

Jämsän apteekki

Heti apteekkiluvan jälkeen muuton suunnittelemiseen

Kun apteekkari Lippe Keskinen vasta suunnitteli apteekkiluvan hakemista Jämsästä, niin ensi töikseen hän otti yhteyttä Osuuskauppa Keskimaahan ja tiedusteli mahdollisuutta sijoittaa apteekkia S-Marketin yhteyteen. Keskimaalta näytettiin asialle vihreää valoa ja kiinteistön laajennus alkoi realisoitumaan Lipen saatua apteekkiluvan.

“Uudessa kauppapaikassa apteekille tarjottiin runsaat tilat ja se mahdollisti apteekkitoiminnan kehittämisen. Tartuin tilaisuuteen. Minulla oli jo entuudestaan hyviä kokemuksia Jewallista kun uudistin aikaisemman apteekkini Oulaisissa. Koen että Jewallin hinta-laatusuhde on kohdillaan ja projektin lopullisen hinnan saa tietää jo ennen remontin alkamista. Arvostan myös sitä että heidän antama hinta pitää loppuun saakka.”

Lippe Keskinen, apteekkari

Uuden liiketilan mahdollisuudet

Apteekin toiminnan kehittäminen oli yksi lähtökohta. Uuteen tilaan saatiin suunniteltua terveyspiste. Lisäksi apteekissa tarjotaan Synlabin näytteenottopisteen palvelut ja tarjolla on myös kosmetologi- ja jalkahoitopalvelut.

“Halusin uuteen liiketilaan lisää palveluita ja tuotteilla tulisi olla hyvä esillepano. Halusin apteekista myös omannäköiseni ja että se kestää aikaa.”, Lippe kertoo.

Avajaisissa kaikki valmista

“Yhteistyö Jewallin kanssa oli saumatonta. Suunnittelija Jaakko Väisälältä tuli monta toteuttamiskelpoista ideaa ja asentajat hoitivat hommansa ripeästi ja palvelualttiisti. Apteekkarin näkökulmasta katsottuna projekti oli helppo, koska sain suunnittelun, toteutuksen ja asennuksen samasta paikasta. Jewall hoiti meillä käytännössä kaiken kalustamisen aina pukuhuoneiden kaapeista, työtuoleihin, takatiloihin ja palveluvalinnan puolelle. Kysymyksiini vastattiin aina ripeästi ja toiminnassa oli eteenpäin menemisen meininki.”, Lippe kiittelee

”Apteekin suunnittelu uuteen rakennettavaan liiketilaan antaa paljon mahdollisuuksia. Vuoropuhelu rakentajan, apteekkarin ja suunnittelijan välillä on tärkeää. Lipen toiveet apteekkitilasta saatiin toteutettua mielestäni hyvin. Valaistus on hyvä ja lisäksi tilaan tulvii luonnonvaloa pitkästä ikkunaseinästä. Koska apteekki sijaitsee päivittäistavarakaupan yhteydessä, oli suunnittelussa huomioitava ostokärryjen kanssa liikkuvat asiakkaat ja varattava heille riittävästi liikkumatilaa.”, Jewallin suunnittelija Jaakko Väisälä toteaa.

Toteuttamiamme apteekkeja

Katso kaikki referenssit

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jewall Oy

Yli 30 vuoden ajan olemme mahdollistaneet satoja myymäläunelmia. Toteutuksia on tehty kokonaisten myymäläkonseptien luomisesta aina yksittäisiin esillepanokalusteisiin.

Toteutamme viihtyisät myymälätilat suunnittelusta toteutukseen omassa seinäjokelaisessa kalustetehtaassamme.

Myymälän uudistaminen on kanssamme helppoa. Ota ihmeessä yhteyttä!