Kuvaus

Kauhajoen Nuottiapteekki

Nuottiapteekin sointu soivammaksi

Kun apteekkari Jouni Malin sai apteekkiluvan Kauhajoen Nuottiapteekkiin, oli hänelle selvää kalusteuudistuksen tarpeellisuus.

“Haltuunottamani apteekin kalusteet olivat parhaat päivänsä nähneet, mutta liiketila oli muutoin toimiva. Oli selviö, että tarkoitukseen sopimattomilla kalusteilla ei voi saada aikaan mielekästä ja houkuttelevaa tuotteiden esillepanoa. Lisäksi reseptintoimituspisteiden ergonomia ja intimiteettisuoja oli pahasti pielessä. Lopuksi mitään vanhaa ei jäänyt asiakkaiden näkyviin.”

”Kokemukseni mukaan paras aika tehdä uudistuksia on heti apteekin haltuunoton jälkeen. Aluksi kutsuimme apteekkiin ulkopuolisen apteekkisuunnittelijan, jonka kanssa apteekkarista ja henkilökunnasta koostuva remppatiimi loi meille sopivimman pohjasuunnittelun. Kävimme tiimin kanssa myös alle parin vuoden sisällä uudistetuissa apteekeissa haastattelemassa sekä henkilökuntaa että apteekkareita.”

Jouni Malin, apteekkari

Kumppanin valinta perusteellisen arvioinnin tuloksena

“Kun remppatiimille oli parin kuukauden vilkkaan keskustelun jälkeen selvillä siitä mitä me haluamme, pyysimme apteekkisuunnittelijan pohjakuvien perusteella tarjoukset tunnetuilta kalustevalmistajalta. Valitsimme toimittajaksi Jewall Oy:n hinnan, erittäin kattavan ”all inclusive” sisällön sekä muista apteekeista saamamme hyvä palautteen perusteella, Jouni kertoo.

Apteekin uudistus yhdistävä kokemus henkilökunnalle

Apteekin uudistus vaikuttaa merkittävästi henkilökunnan työskentelyolosuhteisiin. Siksi onkin järkevää ottaa koko projektiin mukaan myös henkilökunnan edustaja(t), jolloin saadaan kaikkien ääni kuuluviin.

”Koko projekti oli apteekin henkilökunnalle yhdistävä kokemus. Kaikki pääsivät vaikuttamaan noin puolen vuoden prosessin aikana tuleviin työtiloihinsa. Apteekkimme on nyt työntekijöidensä näköinen. Olemme erittäin tyytyväisiä”, apteekkari Jouni Malin toteaa ja jatkaa.

”Yhteistyö Jewall Oy:n kanssa sujui loistavasti. Aikataulussa ja budjetissa pysyttiin tarkasti, pystyimme vaikuttamaan kalusteiden yksityiskohtiin etenkin ergonomian suhteen merkittävästi ja projektin jälkihoito on sujunut hyvin. Remppatiimin loppupalaverissa Jewall Oy sai erityistä kiitosta kalustesuunnittelijan kanssa käydyistä Teams palavereista, joissa suunnitelmia hierottiin parhaaksi mahdolliseksi suunnittelukuvien, toteutuskuvien ja mittanauhan avulla kaluste kerrallaan. Tähän käytetty aika ei mennyt hukkaan. Myös kalusteasentajat olivat superammattilaisia.

Toteuttamiamme apteekkeja

Katso kaikki referenssit

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jewall Oy

Yli 30 vuoden ajan olemme mahdollistaneet satoja myymäläunelmia. Toteutuksia on tehty kokonaisten myymäläkonseptien luomisesta aina yksittäisiin esillepanokalusteisiin.

Toteutamme viihtyisät myymälätilat suunnittelusta toteutukseen omassa seinäjokelaisessa kalustetehtaassamme.

Myymälän uudistaminen on kanssamme helppoa. Ota ihmeessä yhteyttä!