Kuvaus

Kesälahden apteekki

Apteekin liiketila kaipasi täydellistä uudistusta

Apteekkiluvan saatuaan apteekkari Sari Mujunen tiesi Kesälahden apteekkitilan haasteet. Liiketila kaipasi täydellistä remonttia ja koska pienellä paikkakunnalla ei muita sopivia tiloja ollut tarjolla, niin remontin tekeminen oli edessä.

“Apteekin asiakastila oli ahdas ja takatilat epäkäytännölliset, joten layout oli suunniteltava uudestaan. Kalusteiden lisäksi uudistusta kaipasivat lattia, katto, valaistus, sähköt ja hälytysjärjestelmä. Loppujen lopuksi uusittiin vielä ilmalämpöpumppu kasettimalliseen kattoversioon ja ikkunoihin lisättiin kalterit, joten voidaan sanoa uudistuksen olleen täydellinen.”

Sari Mujunen, apteekkari

Tavoite oli selkeä ja suunnittelu käynnistettiin

“Tavoitteena oli toimiva apteekki sovittuun hintaan ja aikataulussa pysyen, apteekkari Sari Mujunen kertoo ja jatkaa:

Olin kuullut Jewallista hyvää palautetta muutamilta kollegoilta ja pyysin tarjouksen heiltä muiden mukana. Olen nopeiden päätösten ihminen, joten minuun teki vaikutuksen selkeä ja ymmärrettävä kokonaistarjous. Suunnittelu käynnistyi ripeästi. ”

Apteekin liiketila oli pieni ja se asettaa tilasuunnittelulle reunaehtoja.

”Palveluvalintaan haluttiin lisää kalusteita ja hyllytilaa, joten takatilojen toimintaa tehostettiin pienillä järjestelyillä ja sieltä vapautuva tila saatiin mukavasti palveluvalinnan käyttöön, Jewallin suunnittelija Jaakko Väisälä kertoo ja jatkaa:

Yleisilmeestä haluttiin valoisa ja vaalea. Pienessä tilassa toimii monesti yksinkertaiset ratkaisut ja samalla kun uusittiin valaistus LED-paneeleilla, niin lopputulos on halutunlainen.

Projekti valmistui ajallaan ja lopussa oli hymy herkässä

Apteekin uudistus tehtiin mahdollisimman vähän apteekin toimintaa häiriten, ainoastaan yhden viikonlopun ajan apteekki oli kiinni. Miehiä oli työssään lähes 24/7 ja ko. viikonlopun aikana uusittiin kaikki pinnat ja saatiin kalusteet asennettua.

”Yhteistyö Jewallin kanssa sujui erinomaisesti aina suunnittelusta lopulliseen toteutukseen. Remontin aikataulu oli hyvin tiukka ja monesti tuli pohdittua voiko kaikki onnistua suunnitellussa aikataulussa. Kaikki meni juuri kuten piti, joten tyytyväinen täytyy olla”, apteekkari Sari Mujunen hymyilee.

”Arvostan sitä että Jewallilla ymmärrettiin alusta alkaen millaista apua minä haluan ja miten haluan asioita hoidettavan. Minulle ei tyrkytetty mitään ylimääräistä, vaan sain juuri sen mikä oli minun tarpeeni.”

Toteuttamiamme apteekkeja

Katso kaikki referenssit

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jewall Oy

Yli 30 vuoden ajan olemme mahdollistaneet satoja myymäläunelmia. Toteutuksia on tehty kokonaisten myymäläkonseptien luomisesta aina yksittäisiin esillepanokalusteisiin.

Toteutamme viihtyisät myymälätilat suunnittelusta toteutukseen omassa seinäjokelaisessa kalustetehtaassamme.

Myymälän uudistaminen on kanssamme helppoa. Ota ihmeessä yhteyttä!