Kuvaus

Seinäjoen Keskus-Apteekki

Nopea aikataulu ei ole ongelma – näin ripeästi hoitui apteekkikalusteiden uudistus

Kun Seinäjoen Keskus-Apteekki muutti uuden kauppakeskuksen tiloihin syksyllä 2019, oli toiminnan ripeys tärkeää. Nopeat liikkeet ovat mahdollisia, jos apteekkikalusteiden suunnittelun ja toteutuksen saa saman katon alta.

”Minulle oli alusta asti selvää, että päädymme Jewalliin. Tiesin heidän olevan laadukas, mutta ei kuitenkaan ihan alan kallein. Nopea ja ystävällinen palvelu merkitsivät päätöksessä paljon.”

Raija Mattinen, apteekkari

Apteekkikalusteet kaipasivat ergonomian lisäksi valoisampaa ilmettä

Seinäjoen Keskus-Apteekki toimi aiemmin paikallisen Citymarketin rakennuksessa. Kun Citymarket päätti muuttaa Ideaparkkiin, oli luontevaa, että apteekki muutti mukana. Edellisen apteekin kalustus ei ollut vielä kovin vanha, mutta muutto uusiin tiloihin oli mainio tilaisuus parantaa työergonomiaa ja myymälän viihtyvyyttä.

Uuden kalustuksen tavoitteena oli viihtyvyyden ja ergonomian lisäksi toimivan kokonaisuuden rakentaminen. Apteekkari Raija Mattiselle oli myös selvää, että vanhoja kalusteita hyödynnettäisiin mahdollisuuksien mukaan.

Aikataulun puolesta päätavoitteena oli päästä avaamaan uusi apteekki asiakkaille mahdollisimman nopeasti muuton jälkeen. Arvokkaita kauppapäiviä ei haluttu menettää muuton vuoksi.

Jewall oli selkeä valinta kalusteiden suunnittelijaksi ja toimittajaksi

Apteekkikalusteiden toteuttajalta odotettiin näkemystä ja kokemusta apteekkitoiminnasta, sillä Mattinen toivoi toimivia ideoita sekä yhteistyössä tehtyjä päätöksiä.

“Minulle oli alusta asti selvää, että päädymme Jewalliin. Tiesin heidän olevan laadukas, mutta ei kuitenkaan ihan alan kallein. Nopea ja ystävällinen palvelu merkitsivät päätöksessä paljon”, Mattinen selventää.

Mattinen oli tilannut Jewallilta apteekkikalusteita aiemminkin, joten talon palvelualttius oli hänelle ennestään tuttua.

Suunnitelmissa pysyttiin ja apu oli aina lähellä

Apteekin muutto Ideaparkkiin sujui suunnitellusti. Kun liikkeen avajaispäivä oli selvillä, tuli Jewall hoitamaan osuutensa heti, kun se oli kauppakeskuksen puolelta mahdollista. Apteekki oli lopulta suljettuna muuton vuoksi vain yhden kokonaisen päivän.

Mattinen on hyvin tyytyväinen yhteistyöhön Jewallin kanssa. Toteutus vastasi odotuksia ja apteekin väki oli projektissa mukana tutkimassa havainnepiirustuksia ja pallottelemassa ideoita.

“Saimme heiltä paljon hyviä ehdotuksia, eli suunnittelupuolikin tuli samasta paikasta. He myös toteuttivat yhdessä laaditut suunnitelmat”, Mattinen kiittelee.

Toiminnan ripeys ja Jewallin palvelu saa apteekilta paljon kiitosta; apu oli aina lähellä, kun sitä tarvittiin. Mikäli projektiin kaivattiin muutoksia, oli Jewallin väki nopeasti paikalla.

“Kaikki toimi juuri niin kuin pitääkin. Kun kalustuksen suunnitelmat nähtiin lopulta livenä, moni asia natsasi vielä paremmin kuin olin osannut kuvitella”, apteekkari iloitsee.

Apteekin avarat tilat saavat asiakkailta positiivista palautetta

Ennalta asetetut tavoitteet täyttyivät odotusten mukaisesti, sillä apteekki oli valmis avajaispäivänä ilman häiriötä asiakaspalvelussa.

Henkilökunta nauttii sähköisistä työtasoista ja työergonomia on parantunut huomattavasti. Vanhoja kalusteita onnistuttiin hyödyntämään fiksusti, ja asiakkaat antavat palautetta avarista ja toimivista tiloista. Koronakriisin puhjettua apteekki sai toivotut pisarasuojat Jewallilta yhdessä päivässä.

“Suosittelen ehdottomasti Jewallia eteenpäin. On iso asia, että apteekkikalusteiden suunnittelu ja toteutus löytyy samasta talosta. Jouheva yhteistyö ja suunnitelmissa pysyminen ovat Jewallin vahvuuksia. Tuntuu, että kynnys ottaa heihin yhteyttä on matala”, apteekkari päättää.

3D-visualisointikuvia

360-panoraama

Kuvia toteutuksesta

Toteuttamiamme apteekkeja

Katso kaikki referenssit

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jewall Oy

Yli 30 vuoden ajan olemme mahdollistaneet satoja myymäläunelmia. Toteutuksia on tehty kokonaisten myymäläkonseptien luomisesta aina yksittäisiin esillepanokalusteisiin.

Toteutamme viihtyisät myymälätilat suunnittelusta toteutukseen omassa seinäjokelaisessa kalustetehtaassamme.

Myymälän uudistaminen on kanssamme helppoa. Ota ihmeessä yhteyttä!