Onko apteekkikalusteet mahdollista saada hintatakuulla?

Pohditko apteekin muuttoa tai remonttia, mutta kustannukset arveluttavat? Miltä kuulostaisi, jos uudistuksen hinta olisi tiedossa etukäteen ja tietäisit tarkkaan, mitä apteekin suunnittelu ja kalusteuudistus tulee maksamaan? Me Jewallilla annamme takuun siitä, että hinta on sama nyt tilattaessa, vaikka projekti aloitettaisiin tulevaisuudessa. 

Apteekin muutto- tai uudistusprojektia ei kannata lykätä suotta

Monet apteekkarit pohtivat apteekin muuton tai uudistamisen mielekkyyttä, mutta lykkäävät projektia helposti hamaan tulevaisuuteen. Epäröintiin on varmasti monia syitä. Kuluttajien ostokäyttäytyminen ja liikkuminen muuttuvat kuitenkin äkkiä ja niinpä nykyisin tulee olla jatkuvasti ajan hermolla ja reagoida muutoksiin nopeasti. Aika ajoin on hyvä pohtia myös sitä, onko apteekin sijainti esimerkiksi taloudellisesti ajatellen optimaalinen, ja ovatko vaikkapa kalusteet ja itsepalveluosasto edelleen ajanmukaisia.

Apteekin muutto tai kalusteuudistus kannattaa toteuttaa juuri silloin, kun se on oikeasti tarpeen. Kun asiakasvirrat ovat muuttuneet tai apteekin sijainti on jäänyt syrjäiseksi, on aika siirtää toiminta keskeisemmälle paikalle. Jos taas apteekin layout on ajalta, jolloin vapaakaupan tuotteita ei ollut tarjolla nykyiseen tapaan tai kun nykyiset kalusteet ovat yksinkertaisesti käyttöikänsä päässä, on parasta uudistua. Huolella suunniteltu ja taloudelliset seikat huomioiva muutto tai kalusteuudistus on usein järkevä investointi.

Hintatakuu budjetin turvana 

Helpotuksena kalusteuudistukseen liittyvään päätöksentekoon annamme sinulle hintatakuun. Sen myötä pystyt paremmin suunnittelemaan apteekin muuton tai uudistusprojektin budjetin ja laskemaan vaikkapa takaisinmaksuajan. Myös pankin kanssa on helpompi neuvotella lainasta, kun tiedät tasan tarkkaan, paljonko uudistus tulee maksamaan. Hintatakuu miellyttää varmasti myös kirjanpitäjääsi. 

Jewallin hintatakuu kattaa apteekin suunnittelun sekä kalusteuudistuksen, ja se myös pitää! Saat hintatakuun sen jälkeen, kun pohjapiirustukseen on suunniteltu toivomasi kalustekokonaisuus ja olemme keskustelleet projektista kokonaisuutena. Meiltä saat hinnan aina ennen kuin sitoudut projektiin.

Miksi valita Jewall? 

Haluatko juuri sinulle yksilöllisesti suunnitellun apteekin vai turvaudutko mieluummin hyviksi koettuihin valmiisiin kalustemalleihimme? Meidän kanssamme saat halutessasi osallistua suunnitteluun tai jättää kaiken ammattilaistemme hoidettavaksi. Palvelemme joustavasti tarpeitasi kuunnellen. 

Miksi valita meidät? 

  • Hintariskitön uudistus, joka turvaa budjetin pitävyyden 
  • Uudistusprojekti voidaan aloittaa silloin kun se sinulle parhaiten sopii 
  • Huolellinen suunnittelu ja laadukas kotimainen tuotanto Avainlipun arvoisesti 
  • Kaikki yhdellä sopimuksella ja yhdellä laskulla

Tutustu myös muiden kokemuksiin projekteistamme

”Lopputulokseen voidaan olla tyytyväisiä, sillä tilankäyttö on huipussaan – palveluvalinnan tilan tehokkuus on maksimoitu apteekin käyttöön. ” – Jari Hanski, Porvoon Uusi Apteekki

Lue koko referenssi täältä 

 

”Koen että Jewallin hinta-laatusuhde on kohdillaan ja projektin lopullisen hinnan saa tietää jo ennen remontin alkamista. Arvostan myös sitä, että heidän antama hinta pitää loppuun saakka.” – Lippe Keskinen, Jämsän apteekki

Lue lisää 

Keskustellaanko lisää apteekin remontista tai uudistamistarpeista?  

Ota yhteyttä! 

Marko Ojala
0400 557 317
marko.ojala@jewall.fi

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jewall Oy

Yli 30 vuoden ajan olemme mahdollistaneet satoja myymäläunelmia. Toteutuksia on tehty kokonaisten myymäläkonseptien luomisesta aina yksittäisiin esillepanokalusteisiin.

Toteutamme viihtyisät myymälätilat suunnittelusta toteutukseen omassa seinäjokelaisessa kalustetehtaassamme.

Myymälän uudistaminen on kanssamme helppoa. Ota ihmeessä yhteyttä!