Olemme apteekkien ja liiketilojen kalustamisen ammattilaisia Seinäjoelta

Jewall Oy on Suomessa toimiva yritys, joka on erikoistunut apteekkien ja liiketilojen kalustamiseen. Toimimme Seinäjoella, ja tarjoamme laadukkaita kalustusratkaisuja asiakkaillemme ympäri Suomen. Meillä on pitkäaikainen kokemus alalta, ja asiakastyytyväisyys ja laadukkaiden kalusteiden valmistus ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

Tiimimme koostuu kuudesta etelä-pohjalaisesta ammattilaisesta, jotka ovat tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan. Jaakko vastaa suunnittelusta, ja hänen käyttämänsä 3D-kuvat lähestyvät valokuvatarkkuutta. Mika puolestaan vastaa projektien johtamisesta ja aikatauluttamisesta, ja varmistaa sujuvan yhteydenpidon asiakkaidemme kanssa. Kari, Jani ja Teemu puolestaan ovat taitavia kalustevalmistajia, ja heidän käsissään kalusteet saavat viimeistellyn ja kestävän lopputuloksen. Takaamme nopeat ja joustavat toimitukset käyttämällä hyväksi paitsi omaa kalustetehtaatamme Seinäjoella, myös tarkoin valikoituja alihankkijoita.

Ostaessasi kalusteet meiltä, satsaat vastuullisuuteen

Jewall Oy on sitoutunut vastuulliseen toimintaan. Tämä näkyy kaikessa tekemisessämme, aina henkilöstöstämme kumppaneihimme saakka. Tiimimme työskentelee tinkimättömästi yhteisten arvojemme ja tavoitteidemme mukaisesti. Tavoitteenamme on suunnitella ja toteuttaa toimivia myymälöitä, joissa henkilökunnan on hyvä työskennellä ja asiakkaat viihtyvät. Ensisijaisesti panostamme, että myymälä ja kalustuksen avulla on mahdollista tehostaa myyntiä ja luoda houkuttelevia kaupallisia ympäristöjä – juuri sellaisia, joissa myymäläsi menestyvät.

Meille vastuullisuus tarkoittaa esimerkiksi kestävien materiaalien ja valmistusprosessien käyttöä. Pyrimme myös vähentämään ympäristöjalanjälkeämme ja toimimaan resurssiviisaasti. Noudatamme kaikessa toiminnassamme eettisiä periaatteita, ja varmistamme, että myös yhteistyökumppanimme jakavat samat arvot kuin me. Valitsemalla Jewallin kalustetoimittajaksesi, voit luottaa siihen, että saat laadukkaita ja vastuullisesti valmistettuja kalusteita, jotka tukevat yrityksesi menestystä pitkällä aikavälillä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit