Hyödynnä kalustesuunnittelijan osaaminen myymäläkonseptia uudistettaessa

Myymäläketjun konseptia tai yksittäistä myymälää suunniteltaessa tulee eteen projektin suunnittelutoimiston tai suunnittelijan valinta. Hyvä suunnittelija tuo koko projektiin laaja-alaista osaamista. Esteettisyys, värit, materiaalit, tilaratkaisut, valaistus jne. alkavat konkretisoitumaan  suunnittelijan työpöydällä.

Hyvin suunnitellussa myymälässä on huomioitu pohjapiirustus, visuaalisuus, valaistus ja kalusteet toimivaksi ostoympäristöksi, jossa viihtyy niin asiakkaat kuin henkilökuntakin.

Ota myymäläkalustevalmistajan suunnittelija mukaan osaksi suunnitteluprojektia

Myymäläkalustevalmistajan suunnittelija tuntee kalusteet paremmin kuin kukaan muu. Hän on käytännön kautta oppinut toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut, mikä ei useinkaan ole ulkopuoliselle suunnittelijalle selvää. Mikäli jokin kaluste tai ratkaisu ei käytännössä toimi, niin palaute tulee kalustevalmistajalle – käytäntö opettaa ja paras tuntemus on kalustevalmistajan suunnittelijalla.

Mitä jos ottaisitte kalustesuunnittelijan mukaan jo myymäläkonseptia suunniteltaessa? Kalustesuunnittelijaa ei kannata miettiä kilpailevana suunnittelijana, vaan hänen osaamistaan kannattaa hyödyntää.

Saat yhteistyöstä seuraavat hyödyt

  • Myymälän arjessa toimivat ratkaisut
  • Kustannustehokkaat kalusteratkaisut
  • Vähentää reklamaatioita

Luomme toimivia kalusteratkaisuja ja asiakaskohtaamisiin soveltuvia myymäläympäristöjä, jonka avulla houkuttelette asiakkaita ja erottaudutte. Asiantuntevan myymälähenkilökunnan ohella nämä mahdollistavat selkeän lisämyynnin yrityksellenne. Tämä kaikki Avainlipun arvoisesti.

Suunnitellaan yhdessä – ota yhteyttä!

Jewall Oy

info@jewall.fi

Puh. 010-229 1200

www.jewall.fi

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jewall Oy

Yli 30 vuoden ajan olemme mahdollistaneet satoja myymäläunelmia. Toteutuksia on tehty kokonaisten myymäläkonseptien luomisesta aina yksittäisiin esillepanokalusteisiin.

Toteutamme viihtyisät myymälätilat suunnittelusta toteutukseen omassa seinäjokelaisessa kalustetehtaassamme.

Myymälän uudistaminen on kanssamme helppoa. Ota ihmeessä yhteyttä!