Tiedätkö, kuinka saat apteekkiliiketilan neliöt tehokäyttöön?

Kuinka apteekissanne on optimoitu tuotteiden näkyvyys myynnin ja asiakaspalvelun kannalta? Olisiko apteekissanne tarve useammalle reseptipalvelupisteelle asiakaspalvelun vauhdittamiseksi? Kuinka ergonomia on huomioitu työskentelypisteillä? Onko koko apteekkiliiketilanne tehokkaasti käytetty vai onko arvokkaita neliöitä jäänyt tuottamattomaksi varastotilaksi?

Täysin uuteen tilaan on helppo rakentaa toimiva apteekkiliiketila toiveiden mukaisella ilmeellä. Uutta tilaa suunniteltaessa on keskeistä huomioida ihmisten ja tavaroiden liikkuminen, riittävä säilytys- ja laskutila sekä keskeiset yksityiskohdat kuten valaistus, näytöt ja sähköpistokkeiden määrä ja sijainti. Selvitettäviä asioita kuitenkin riittää, kuten mitkä ovat paikallisen kierrätysfirman vaatimukset lääkejätepisteelle?

Vanhaa tilaa uudistettaessa on huomioitava aina olemassa oleva kokonaisuus. Kantavat rakenteet antavat uudistukselle raamit, mutta osaava suunnittelija saa luotua tehokasta tilaa juuri sinne missä sitä tarvitaan. Aina ei ole tarve uudistaa koko apteekkiliiketilaa, vaan osatilauudistuksella voidaan keskittyä vain tiettyyn alueeseen kuten reseptitiskin toiminnallisuuksien parantamiseen tai itsehoitopuolella tuotemenekin edistämiseen kalustuksen keinoin.

Asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyttä voidaan lisätä pienillä ratkaisuilla:

  •   Henkilökunnan ergonomia on huomioitava kaikilla työskentelypisteillä: reseptitiski, kassa, tavaranpurku
  •   Intimiteettisuojaa voidaan lisätä itsehoitopuolelle akustiikan ja hyllyjen sijoittelun avulla
  •   Liiketilan on oltava kaikille asiakkaille esteetön ja myös henkilökunnan on päästävä jouhevasti siirtymään tilasta toiseen
  •   Takatilojen toiminnallisuutta voidaan parantaa optimoimalla lasku- ja säilytystilaa

Jewallilla on lähes 20 vuoden kokemus apteekkiliiketilojen suunnittelusta ja kalustamisesta. Kokenut suunnittelijamme tuntee apteekkiliiketilan erityispiirteet ja ammattilaisemme valmistavat kestävät mittatilauskalusteet Seinäjoen tehtaallamme. Olemme täysin kotimainen toimija ja tarjoamme sinulle kokonaisratkaisun kustannustehokkaasti.

Yhteistyö kanssamme on jouhevaa:

  1. KARTOITUS:

Ota yhteyttä ja kuvaile tarpeesi. Tarvittaessa tulemme käymme paikan päällä.

  1. POHJAKUVAEHDOTUS:

Ammattitaitoinen suunnittelijamme räätälöi toiveidenne perusteella toimivan pohjapiirustuksen. Saat ehdotuksen suunnitelmasta ja alustavan tarjouksen projektista.

  1. PROJEKTISUUNNITELMA JA VISUALISOINTI:

Suunnittelemme yhdessä projektin yksityiskohdat ja visualisoimme myymäläsi 3D-kuvina.

  1. TOTEUTUS JA ASENNUS:

Valmistamme Seinäjoen tehtaallamme suunnitelman mukaiset kalusteet ja asennamme ne sovitussa aikataulussa.

Koko projektin ajan asioit suoraan projektipäällikkömme kanssa. Takaamme toimitusten nopeuden ja joustavuuden paitsi oman kalustetuotantomme osalta, mutta myös tarkoin valitun alihankkijaverkoston avulla. Projektin lopuksi laskutamme sinua tehdystä työstä yhdellä laskulla.

Joko aloitetaan?

Ota yhteyttä:

Marko Ojala
0400 557 317
marko.ojala@jewall.fi

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jewall Oy

Yli 30 vuoden ajan olemme mahdollistaneet satoja myymäläunelmia. Toteutuksia on tehty kokonaisten myymäläkonseptien luomisesta aina yksittäisiin esillepanokalusteisiin.

Toteutamme viihtyisät myymälätilat suunnittelusta toteutukseen omassa seinäjokelaisessa kalustetehtaassamme.

Myymälän uudistaminen on kanssamme helppoa. Ota ihmeessä yhteyttä!