Jewall Oy apteekkariliiton brändikumppaniksi 

Jewall on valittu yhdeksi Apteekkariliiton brändikumppaniksi toteuttamaan Apteekkariliiton APTEEKKI -tilakonseptin mukaisia apteekkien tila- ja kalusteuudistuksia. Itse konseptia on uudistettu viime vuoden aikana.

Tämä on hieno osoitus Jewallin kotimaisesta työstä apteekkien hyväksi. Kumppanina sitoudumme Apteekkariliiton meille antamiin laadullisiin kriteereihin.

Mikä on APTEEKKI -tilakonsepti ja mitkä ovat sen tavoitteet? 

APTEEKKI -tilakonseptin tavoitteena on pitää apteekkien liikepaikat selkeinä ja tunnettuina. Konsepti luo selkeän ja tunnistettavan apteekkitilan, joka palvelee nykypäivän kuluttajia ja jota on helppo lähestyä. Konseptissa on huomioitu niin asiakaspolkuja, materiaaleja, värejä, teippauksia kuin digitaalisuuttakin.

APTEEKKI -tilakonseptin edut

  • Tunnistettava konsepti
  • Helppo vaihtoehto apteekkarille
  • Konseptia ei ole pakollista toteuttaa kokonaan, vaan siitä voi poimia itselleen vain halutut osa-alueet

Jewall Oy – apteekkareiden kumppanina kalustamisessa 

APTEEKKI -tilakonseptin mukaisten toteutusten lisäksi meiltä saa jatkossakin yksilöllistä palvelua, kuten tähänkin asti. Olipa sinulla apteekkarina selkeä visio apteekkisi kalusteista ja visuaalisesta ilmeestä tai ei, niin voimme auttaa sinua. Oma apteekkisuunnittelijamme auttaa löytämään sopivan ratkaisun.

Me kuuntelemme, me kyselemme, me ehdotamme ja me joustamme apteekkarin tarpeita kuunnellen niin kauan että suunnitelma on valmis toteutettavaksi. Suunnittelu ja valmistus tapahtuu omassa tehdastilassamme Seinäjoella, josta palvelemme apteekkeja valtakunnallisesti.

Ota yhteyttä!

Jewall Oy

info@jewall.fi

Puh. 010-229 1200

www.jewall.fi/apteekkikalusteet

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jewall Oy

Yli 30 vuoden ajan olemme mahdollistaneet satoja myymäläunelmia. Toteutuksia on tehty kokonaisten myymäläkonseptien luomisesta aina yksittäisiin esillepanokalusteisiin.

Toteutamme viihtyisät myymälätilat suunnittelusta toteutukseen omassa seinäjokelaisessa kalustetehtaassamme.

Myymälän uudistaminen on kanssamme helppoa. Ota ihmeessä yhteyttä!