Olemme luotettava myymäläkalusteiden valmistaja Seinäjoella

Jewall Oy on Seinäjoella toimiva luotettava myymäläkalusteiden valmistaja, joka palvelee apteekkeja ja liiketiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen kuuden hengen Etelä-Pohjanmaan tiimimme on työskennellyt yhdessä jo vuosien ajan, ja yhteinen päämäärämme on suunnitella ja toteuttaa myynnillisiä, toimivia ja viihtyisiä myymäläympäristöjä.

Palveluidemme avulla voit luottaa siihen, että kalusteesi valmistuvat vastuullisesti, laadukkaasti ja aikataulussaan tehtaallamme Seinäjoella. Suunnittelussa hyödynnämme Jaakon taitoja ja hänen 3D-kuvansa lähestyvät valokuvatarkkuutta. Projekteistamme vastaavat Mika ja Marko, joiden avulla pidämme yhteyttä asiakkaisiimme ja varmistamme pitävän aikataulutuksen koko projektin ajan. Kalusteet valmistuvat osaavissa käsissä, kun Karin, Jani ja Teemu ottavat ne työn alle. Tämän lisäksi voimme taata nopeat toimitukset ja joustavuuden myös yhteistyökumppaneidemme kautta.

Vastuullisuus on meille tärkeää

Jewallissa vastuullisuus on osa jokapäiväistä toimintaamme. Uskomme siihen, että vastuullinen toiminta on avain menestykseen, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Toimimme avoimesti ja saumattomasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Vastuullisuus ohjaa päätöksiämme aina henkilökunnastamme kumppaneihimme saakka.

Tiimimme jakaa yhteiset arvot ja tavoitteet, ja meistä jokainen pyrkii toteuttamaan myymälöitä, jotka eivät ainoastaan houkuttele asiakkaita, vaan myös tukevat myyntiä. Haluamme luoda myymälöitä, joissa asiakkaat viihtyvät ja joissa henkilökunnalla on miellyttävä työskennellä. Jos etsit luotettavaa myymäläkalusteiden valmistajaa, Jewall on oikea valinta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit