Apteekkikalusteiden ammattilainen

Olemme apteekkikalusteiden asiantuntija ja palvelemme apteekkeja 20 vuoden kokemuksella ympäri Suomen. Tehtaallamme valmistamme korkealaatuisia kalusteita, jotka on suunniteltu erityisesti apteekkien tarpeisiin. Tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka ovat tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan. Keskitymme tarjoamaan apteekkareille sujuvan ja laadukkaan palvelun, joka täyttää kaikki heidän kalustamiseen liittyvät tarpeensa.

Saatte yhdeltä toimijalta kaikki apteekkikalustamisen palvelut – yhdellä laskulla. Helppoa ja vaivatonta! Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme kaiken valmiiksi. Suunnittelu tuottaa tarkat 3D-kuvat kalustesuunnitelmista. Tämä auttaa asiakkaitamme hahmottamaan, millainen lopputulos tulisi olemaan. Projekteistamme vastaavavat Mika ja Marko, jotka pitävät huolta yhteydenpidosta apteekkareihin ja varmistavat että kaikki tapahtuu ajallaan. Valmistamme kalusteet omassa tehtaassamme Seinäjoella sekä vuosien varrella hyviksi todettujen alihankkijoidemme avulla.

Vastuullisuus ja asiakastyytyväisyys

Vastuullisuus on meille ensisijaisen tärkeää kaikessa toiminnassamme.  Olemme ylpeitä siitä, että toimimme läpinäkyvästi ja pidämme aina lupauksemme asiakkaillemme. Toimintaamme voi luottaa 100%:sti.

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Pyrimme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset tarjoamalla laadukasta suunnittelua ja laadukkaat ratkaisut. Kuuntelemme apteekkien tarpeet ja toiveet, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun kulloiseenkin apteekkiin. Ammattitaitoinen tiimimme on aina valmis auttamaan ja neuvomaan asiakkaitamme kaikissa kalustamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Jos sinulla on tarve apteekkikalusteisiin tai liiketilan kalustamiseen, ole rohkeasti yhteydessä. Me olemme valmiita suunnittelemaan ja toteuttamaan seuraavan projektisi – oli se sitten muutto,  uusi apteekki tai vanhojen kalusteiden uusiminen. Meidän eteläpohjalainen tiimimme on täällä tarjotakseen sinulle parasta palvelua ja ratkaisuja. Ota yhteyttä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit