Jewall – Suomalainen myymäläkalusteiden valmistaja

Jewall Oy suomalainen yritys, jonka huippuosaamista on myymäläkalusteiden suunnittelu ja valmistus. Palveluihimme kuuluu sekä suunnittelu että valmistus, ja kalusteemme valmistetaan omalla tehtaallamme Seinäjoella. Toimimme ympäri Suomea palvellen asiakkaitamme, ja korkea laatu ja joustavuus ovat meille itsestäänselvyyksiä.

Meillä on vuosien kokemus alalta. Kalusteiden suunnittelusta vastaa Jaakko, jonka 3D-kuvaia voi verrata valokuvien tarkkuuteen. Mika ja Marko vastaavat projekteista ja varmistaa sujuvan yhteydenpidon asiakkaidemme kanssa koko projektin ajan. Varmistamme toimitusten nopeuden ja joustavuuden omaan kalustetehtaaseemme ja tarkkaan valikoituun alihankkijaverkostoomme luottaen. Kalusteet valmistuvat taitavien puuseppiemme Teemun, Janin ja Karin toimesta.

Vastuullisuus on meille tärkeää

Vastuullisuus on meille arvokas periaate, joka ohjaa kaikkea toimintaamme. Työskentelemme suoraselkäisesti ja saumattomasti jakaen yhteiset arvot ja tavoitteet. Suunnittelemme ja valmistamme toimivia myymälöitä, joissa kauppa käy ja asiakkaat ja henkilökunta viihtyvät. Kalustuksen tulee tukea myyntiä ja luoda positiivinen ilmapiiri ostosten tekemiselle.

Halutessasi voimme olla seuraava projektisi toteuttaja. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella, ja kerro meille tarpeistasi ja toiveistasi. Yhdessä voimme luoda toimivan ja houkuttelevan myymälätilan, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Jewall on valmiina auttamaan sinua myymäläimagosi kehittämisessä ja kalustamisessa. Tulemme mielellämme yhteistyöhön ja takaamme ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla onnistuneen lopputuloksen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit