Jewall: Apteekin hyllytyssuunnittelu – Myynnin ja katteen parantamiseen tähtäävä toimenpide

Hyllytyssuunnittelua on hyvä harkita apteekkien muuttojen, remontin tai kalusteuudistusten yhteydessä. Ammattimainen hyllysuunnittelija tutkii apteekin myynti- ja katetilastojen avulla nykyisen myynnin tilanteen ja osaa ehdottaa tuote- ja tuoteryhmäkohtaisesti hyllytyssuunnitelmaa, joka parantaa paitsi myynnin niin myös katteen parantamiseen. Hyllytyssuunnitelmaa on hyvä harkita myös silloin kun halutaan parantaa apteekin myyntiä ja katetta, ilman että meneillään on isompaa muutosta

Olemme apteekkikalusteiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys nimeltä Jewall. Tarjoamme apteekkien kalustamiseen liittyviä palveluita 20 vuoden kokemuksella – toimimme valtakunnallisesti.

Ammattitaitoinen suunnittelu ja valmistus

Apteekkien kalusteiden suunnittelusta vastaa 20 vuoden kokemuksella Jaakko ja projektien käytnnön toteutumisesta ja johtamisesta vastaavat Mika ja Marko. Sen minkä lupaamme, niin sen teemme.

Kalusteiden valmistus tapahtuu intohimoisilta ja taitavilta käsityöläisiltämme Karinilta, Janilta ja Teemulta. Heidän osaamisensa ja huolellisuutensa takaavat kalusteiden laadun ja kestävyyden. Lisäksi tiimimme pystyy tarjoamaan nopeat toimitukset ja joustavuuden, kiitos oman kalustetehtaamme sekä tarkoin valitun alihankkijaverkoston.

Vastuullisuus ohjaa toimintaamme

Vastuullisuus on Jewallin yritystoiminnan kulmakivi. Se näkyy kaikessa tekemisessämme henkilökunnasta yhteistyökumppaneihin saakka. Tiimimme toimii saumattomasti yhteisen tavoitteemme eteen: luoda ergonomisia, toimivia ja kaupallisesti toimivia apteekkeja, joissa viihtyvät niin asiakkaat kuin henkilökunta. Haluamme tarjota kalusteita, jotka tukevat myyntiä ja auttavat apteekkeja menestymään.

Olemme valmiina auttamaan sinua toteuttamaan unelmiesi apteekin. Ota yhteyttä meihin rohkeasti, joko puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeemme kautta.  Jewall – ammattitaitoista apteekkien kalusteratkaisuja 20 vuoden kokemuksella.

Aiheeseen liittyvät artikkelit