Apteekkien hyllytyssuunnitelma

Ammattilaisen tekemä tuote- tai -tuoteryhmäkohtainen hyllytyssuunnittelu todennäköisesti parantaa apteekkisi myyntiä. Toimijoista riippumaton hyllytyssuunnittelun ammattilainen tutkii apteekin myynti- ja -katetilastot, luo silmäyksen apteekin esillepanoihin ja tekee sen jälkeen ehdotuksen tuotteiden esillepanosta. Erinomainen hetki hyllytyssuunnitelman tekemiseksi on muuton tai kalusteuudistuksen yhteydessä, mutta suunnitelman voi tehdä myös muulloin.

Ota yhteyttä Jewallin ammattilaisiin

Meillä on 20 vuoden kokemus apteekkien kalustesuunnittelusta ja kalustevalmistuksesta. Tunnemme apteekkialan muuttuvat tarpeet ja toteutamme apteekkeja, jotka täyttävät ajan vaatimukset. Oli sitten kyseessä uuden apteekin kalustaminen tai olemassa olevan apteekin päivittäminen, voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Vastuullisuus on meille tärkeää ja siksi kiinnitämme huomiota omassa toiminnassamme apteekkien kalusteiden valmistuksessa. Takaamme myös nopeat ja joustavat toimitukset, jotta projektisi etenisi sujuvasti. Ymmärrämme, että jokaisella apteekilla on omat tarpeensa ja visiot kalustuksen suhteen. Siksi keskitymme yksilölliseen suunnitteluun, jotta voimme luoda sinulle täydellisen järjestelmän lääkevarastoon.

Ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla ja kerro meille hieman enemmän apteekin kalustustarpeistasi. Olemme mieluusti käytettävissäsi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit