Apteekin sisustaminen: Miksi valita ammattilaiset?

Kun suunnittelet apteekin sisustusta, on tärkeää panostaa ammattilaisiin, jotka ymmärtävät alan tarpeet ja vaatimukset. Jewall on Seinäjoelta lähtöisin oleva myymäläkalusteita valmistava yritys, joka on erikoistunut apteekkikalusteisiin. Yrityksen vahvuutena on kuuden hengen etelä-pohjalainen tiimi, joka on tehnyt yhteistyötä jo vuosien ajan. Tämä tiimi takaa paitsi laadukkaat kalusteet, myös sujuvan projektin toteutuksen aina suunnittelusta valmistukseen asti.

Jewallin suunnittelutiimissä on Jaakko, joka luo 3D-kuvia, joiden tarkkuus on verrattavissa valokuviin. Tämä mahdollistaa realistisen käsityksen siitä, millaiselta apteekki näyttää valmiina. Projekteista vastaa Mika, jonka osaamisen ansiosta yhteydenpito asiakkaan kanssa sujuu saumattomasti ja aikataulutus pysyy fiksusti hallinnassa. Kalusteiden valmistamisen hoitavat Kari, Jani ja Teemu, jotka ovat käsityöammattilaisia, eli puuseppiä. Nopeus ja joustavuus toimituksissa taataan Jewallin oman kalustetehtaan ja huolella valittujen alihankkijoiden avulla.

Laadukkaiden ja toimivien apteekkikalusteiden merkitys

Kalusteilla on suuri merkitys apteekin asiakaskokemuksen ja toimivuuden kannalta. Suunnittelemme ja toteutamme apteekkeja, joissa on huomioitu työntekijöiden ergonomia ja joissa on panostettu palveluvalinnan esillepanoihin ja myynnillisyyteen.

Apteekeissa käy päivittäin monenlaisia asiakkaita, joiden tarpeet ja odotukset ovat erilaisia. Laadukkaat kalusteet mahdollistavat vaivattoman asiointikokemuksen ja auttavat apteekkia palvelemaan asiakkaitaan tehokkaasti. Apteekkikalusteiden suunnittelussa on otettava huomioon muun muassa tilan optimaalinen hyödyntäminen, tuotteiden esillepano sekä ergonomia. Laadukkaat kalusteet kestävät aikaa ja niiden käyttöikä on pitkä, mikä säästää apteekin kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Ole yhteydessä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit