Laadukkaat apteekkikalusteet PK-seudun apteekkien tarpeisiin

Jewall on Seinäjoelta käsin toimiva apteekkien ja liiketilojen kalustamisen ammattilainen ja meillä onkin jo 20 vuoden kokemus apteekkin suunnittelusta ja kalustetoteutuksista. Olipa tarpeesi iso tai pieni, niin palvelemme sinua mieluusti. Ja jos emme itse pysty auttamaan, niin ohjaamme sinut eteenpäin palveluntarjoajalle jolta saat tarvitsemasi palvelun.

Apteekkikokemuksen luominen on meille tärkeää, ja siksi panostamme korkealaatuisten kalusteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Tiimimme koostuu kokeneista alan ammattilaisista, jotka ovat omistautuneita työlle ja palvelevat asiakkaitamme intohimolla. Suunnittelutyötä hoitaa Jaakko, jonka taidokkaat 3D-kuvat lähestyvät valokuvatarkkuutta. Tämä mahdollistaa asiakkaalle tarkan kuvan lopputuloksesta jo ennen kalusteiden valmistusta.

Kokemus takaa sujuvan projektin

Projektien hallinta on erityisen tärkeää, kun kyseessä on apteekkikalusteiden valmistus ja asennus. Jewallilla tiedämme, että aikataulujen pitävyys ja sujuva yhteydenpito ovat avainasemassa onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa. Siksi projekteista vastaavat Mika ja Marko, jotka varmistavat, että kommunikaatio asiakkaiden kanssa toimii saumattomasti alusta loppuun.

Kalusteiden valmistamisessa luotamme Karin, Janin ja Teemun osaaviin käsiin. Heidän ammattitaitonsa takaavat korkealuokkaiset ja kestävät kalusteet, jotka täyttävät kaikki asiakkaan vaatimukset. Luotamme myös omaan kalustetehtaaseemme Seinäjoella sekä huolella valittuun alihankkijaverkostoon, mikä mahdollistaa nopeat ja joustavat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Vastuullisuus osana toimintaamme

Vastuullisuus on meille Jewallilla enemmän kuin pelkkä huoneentaulu. Se on periaate, joka ohjaa toimintaamme henkilökunnasta aina kumppaneihin saakka. Tiimimme toimii suoraselkäisesti ja yhteistyökykyisesti, sillä jaamme saman intohimon ja tavoitteen luoda ergonomisia, toimivia ja viihtyisiä apteekkeja.

Haluamme tarjota juuri sinun apteekillesi tai liiketilallesi parhaiten sopivat kalusteet. Ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Jewall on valmiina toteuttamaan unelmiesi apteekin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit