Mikä on Durat-materiaali?

Durat on innovatiivinen ja ympäristöystävällinen komposiittimateriaali, joka on valmistettu kierrätetystä muovista. Se on kestävä, helppohoitoinen ja monipuolinen materiaali, joka soveltuu erinomaisesti myymäläkalusteisiin. Durat-materiaali on saatavilla laajassa värivalikoimassa, mikä mahdollistaa sen käytön monenlaisissa sisustusratkaisuissa.

Durat-materiaalin etuja ovat sen pitkäikäisyys ja helppohoitoisuus. Se kestää hyvin kulutusta ja on helppo puhdistaa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan myymäläympäristöihin, joissa kalusteet joutuvat kovalle käytölle. Lisäksi Durat on hygieeninen materiaali, joka ei ime itseensä likaa tai bakteereja, mikä on tärkeää erityisesti apteekeissa ja muissa terveydenhuollon tiloissa.

Durat-materiaalin edut myymäläkalusteissa

Durat-materiaalin käyttö myymäläkalusteissa tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin, sen kestävyys ja pitkäikäisyys tekevät siitä taloudellisesti kannattavan valinnan. Vaikka alkuinvestointi saattaa olla korkeampi kuin perinteisillä materiaaleilla, Durat-kalusteet kestävät pidempään ja vaativat vähemmän huoltoa, mikä säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Toiseksi, Durat-materiaali on erittäin muokattavissa. Se voidaan leikata, muotoilla ja yhdistää eri tavoin, mikä mahdollistaa yksilöllisten ja ainutlaatuisten kalusteratkaisujen luomisen. Tämä on erityisen tärkeää myymälöissä, joissa brändin ilmeen ja asiakaskokemuksen korostaminen on keskeistä.

 • Kestävä ja pitkäikäinen
 • Helppohoitoinen ja hygieeninen
 • Monipuolisesti muokattavissa
 • Ympäristöystävällinen

Ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus

Durat-materiaali on valmistettu kierrätetystä muovista, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Kierrätysmateriaalien käyttö vähentää jätteen määrää ja säästää luonnonvaroja. Tämä on linjassa Jewallin arvojen kanssa, sillä yritys panostaa vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen kaikessa toiminnassaan.

Jewallin tiimi Seinäjoella suunnittelee ja valmistaa myymäläkalusteet omalla tehtaallaan, mikä mahdollistaa tarkkaan valvotun tuotantoprosessin ja korkealaatuiset lopputuotteet. Durat-materiaalin käyttö tukee yrityksen pyrkimyksiä vähentää ympäristövaikutuksia ja tarjota asiakkailleen kestäviä ja vastuullisia kalusteratkaisuja.

 1. Kierrätetty materiaali
 2. Vähentää jätteen määrää
 3. Säästää luonnonvaroja
 4. Tukee kestävää kehitystä

Durat-materiaalin käyttöesimerkkejä

Durat-materiaalia voidaan käyttää monenlaisissa myymäläkalusteissa. Esimerkiksi apteekeissa se soveltuu erinomaisesti tiskien, hyllyjen ja työpöytien materiaaliksi. Sen hygieenisyys ja kestävyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan tiloihin, joissa kalusteet joutuvat kovalle kulutukselle ja joissa puhtaus on ensiarvoisen tärkeää.

Liiketiloissa Durat-materiaalia voidaan käyttää esimerkiksi kassapisteissä, esittelypöydissä ja istuimissa. Sen monipuolisuus ja laaja värivalikoima mahdollistavat kalusteiden räätälöinnin yrityksen brändin mukaisiksi. Lisäksi Durat-materiaalin helppohoitoisuus ja kestävyys tekevät siitä käytännöllisen valinnan kiireisiin myymäläympäristöihin.

 • Apteekkien tiskit ja hyllyt
 • Liiketilojen kassapisteet
 • Esittelypöydät ja istuimet
 • Räätälöidyt kalusteratkaisut

Jewallin asiantunteva tiimi auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinun myymälääsi sopivat kalusteratkaisut. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin luodaan yhdessä toimiva ja kestävä myymäläympäristö Durat-materiaalin avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit