Olemme erilaisten liiketilojen kalustamisen ammattilaisia

Olemme toimineet liiketilaratkaisujen parissa yli 30 vuoden ja apteekkien kalusteratkaisujen parissa yli 20 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Olemme vakiinnuttaneet asemamme alan luotettavana kumppanina tällä kilpaillulla markkinalla.

Meiltä saat halutessasi kaiken suunnittelusta asennukseen saakka – helppoa ja vaivatonta! Kaiken minkä suunnittelemme, niin myös valmistamme ja asennamme. Toki käytämme aina tarvittaessa vuosien varrella hyväksi havaittuja alihankkijoita apunamme.

Suunnittelumme tuottaa tarkat ja realistiset kuvat ja ne auttavatkin asiakkaitamme hahmottamaan, miltä heidän tilansa näyttävät uudistettavien kalusteiden kanssa. Projektinjohtomme vastaa kalusteprojektien aikataulutuksetsa, yhteydenpidosta asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin. Itse kalusteiden valmistuksesta vastaavat puuseppämme Kari, Jani ja Teemu, jotka ovat käsityöammattilaisia sanan varsinaisessa merkityksessä.

Vastuullisuus on meille tärkeää

Jewallissa vastuullisuus on sydämenasia. Se näkyy kaikessa toiminnassamme, alkaen henkilökunnastamme ja jatkuen yhteistyökumppaneihimme saakka. Toimimme läpinäkyvästi ja rehellisesti ja tekemiseemme voi luottaa 100 %:sti.

Meidän intohimomme on suunnitella ja toteuttaa kalusteratkaisuja, jotka ovat myymälähenkilökunnalle ergonomisia ja joissa asiakkaiden ostoympäristö on mitä parhain ja houkuttelee tekemään ostoksia. Haluamme olla mukana luomassa asiakkaillemme elämyksellisiä ja toimivia tiloja, jotka houkuttelevat asiakkaita palaamaan yhä uudelleen.

Olemme valmiita auttamaan juuri sinun myymäläsi tai apteekkiasi kalusteratkaisuissa. Jos etsit kumppania, jolla on vahva kokemus ja ammattitaito alalla, ota yhteyttä meihin rohkeasti puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Tarjoamme sinulle yksilöllisiä ratkaisuja ja laadukasta palvelua, joka täyttää tarpeesi ja odotuksesi. Olemme valmiina tekemään sinun myymälästäsi seuraavan upean projektimme!

Aiheeseen liittyvät artikkelit