Erikoiskalusteiden valmistus Seinäjoella – tutustu Jewalliin!

Erikoiskalusteosaamista jo vuosikymmenten ajan

Olemme puusepänliike, joka on keskittynyt erikoiskalusteiden ja myymäläkalusteiden valmistukseen. Valmistamisen lisäksi tarjoamme lisäksi suunnittelupalvelun myymälöille, apteekeille ja liiketiloille. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Tutustu palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä – olisimme iloisia päästessämme auttamaan sinua!

Tiimimme ja osaamisemme

Olemme toimineet jo yli 30 vuoden ajan palvellen asiakkaita erikoiskalustetarpeissa ympäri Suomen. Sunnittelijallamme on taito tuoda asiakkaiden visiot elämään valokuvatarkkojen 3D -kuvien avulla.  Tämä auttaa sinua hahmottamaan lopputulosta visuaalisesti ennen valmistusprosessin alkamista.

Projekteista vastaavat Mika ja Marko, jotka varmistavat tuotannon sujuvuuden, yhteydenpidon asiakkaisiin ja projketien muihin sidosryhmiin ja vastaavat siitä että kaikki tapahtuu ajallaan. Ja ennen kaikkea siitä, että kalusteasennukset tapahtuvat sovitussa ajassa. Olemme ylpeitä kertoessamme, että toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa.

Kalusteiden valmistuksesta vastaavat puuseppämme Jani, Teemu ja Kari. Heidän ammattitaitonsa, nopeus ja joustavuus varmistavat, että kalusteet valmistuvat tehokkaasti ja laadusta tinkimättä. Tarpeen vaatiessa käytämme tuotannon apuna alihankkijaverkostoamme, joista osan kanssa yhteistyötä on tehty jopa vuosikymmeniä.

Vastuullisuus ja tavoitteemme

Vastuullisuus on meille selvyys, joka näkyy toimintatavoissamme. Huolehdimme ympäristöstämme, henkilökunnastamme, asiakkaistamme ja muista sidosryhmistämme toimimalla vastuullisesti ja oikeudenmukaisesti. Intohimomme on erikoiskalusteet ja annamme palan sydäntämme jokaiseen projektiin

Panostamme jatkuvaan kehitykseen ja innovointiin. Haluamme pysyä ajan hermolla ja tarjota asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme kaikenlaisissa kalusteratkaisuissa!

Aiheeseen liittyvät artikkelit