Jewall – Erikoistunut laadukkaisiin myymäläkalusteisiin

Tervetuloa Jewallin kotisivuille! Olemme Seinäjoella toimiva yritys, joka on erikoistunut myymäläkalusteiden valmistukseen. Toimialamme kattaa apteekkien ja liiketilojen kalustamisen, ja meillä on vuosikymmenien kokemus alalta. Mikäli etsit laadukkaita ja hyvin toimivia kalusteita liiketilaasi, olet tullut oikeaan paikkaan.

Meidän ytimenä toimii kuusihenkinen tiimi, joka on tehnyt yhteistyötä jo vuosien ajan. Suunnittelussa luotamme Jaakon taitoihin, jonka 3D-kuvat lähestyvät valokuvatarkkuutta. Mikan ja Markon vastuulla ovat projektien läpiviennistä huolehtiminen ja sujuvan yhteydenpidon varmistaminen. Ammattitaitoiset puuseppämme Kari, Jani ja Teemu, takaavat kalusteiden laadukkaan valmistumisen. Meidän kalusteidemme toimitukset ovat nopeita ja joustavia, sillä luotamme omaan kalustetehtaaseemme ja huolellisesti valittuun alihankkijaverkostoomme.

Vastuullisuus on meille tärkeää

Jewallin toiminnassa vastuullisuus näyttelee keskeistä roolia. Meille se tarkoittaa paljon enemmän kuin pelkästään huoneentaulua – se näkyy kaikessa toiminnassamme. Henkilökuntamme työskentelee saumattomasti, sillä jaamme saman arvomaailman ja tavoitteen: suunnitella ja toteuttaa toimivia myymälöitä, joissa sekä asiakkaat että henkilökunta viihtyvät ja kassakone kilisee.

Kalusteidemme suunnittelussa keskitymme toiminnallisuuteen ja myynnin tukemiseen. Haluamme luoda myymälöitä, jotka houkuttelevat asiakkaita ja tarjoavat heille miellyttävän asiointikokemuksen. Uskomme vahvasti siihen, että hyvin suunnitellut ja laadukkaat kalusteet luovat positiivista vaikutelmaa ja nostavat myyntiä. Jos kaipaat kalusteratkaisuja omaan myymälääsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin – olisimme innostuneita saamaan juuri sinun myymäläsi seuraavaksi projektiksemme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit