Ammattitaitoa erikoiskalusteiden valmistukseen

Meillä on laaja kokemus erikoiskalusteprojektien toteuttamisesta. Ammattitaitoiset puuseppämme toteuttavat vaativimmatkin kohteet ja eri materiaalit, mm. Corian ja Durat taipuvat käsittelyssämme erinomaisesti. Valmistamme kalusteet omalla tehtaallamme sekä vuosien kuluessa tarkoin valittujen alihankkijoidemme avulla. Tiimin jäsenemme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia, jotka jakavat intohimon erikoiskalusteiden valmistukseen. Tarvittaessa teemme kohteista myös valokuvantarkat 3D -kuvat, jolloin voitte hahmottaa kalusteet juuri sellaisina kuin ne tulisivat näyttämään valmiissa tilassa. Kokenut projektinjohtomme pitää huolen projektin sujuvasta etenemisestä ja aikataulutuksesta. Pidämme huolen, että projekti pysyy aikataulussa ja kommunikaatio asiakkaan kanssa on saumatonta.

Ravintolakalusteet, hotellikalusteet, kahvilakalusteet, infotiski, aulakalusteet vaiko jotain muuta – kerro vain tarpeesi ja me autamme!

Yhteistyötä ja vastuullisuutta kalusteprojekteissa

Olemme ylpeitä vastuullisesta toiminnastamme. Henkilökuntamme työskentelee saumattomasti asiakkaidenne hyväksi, koska jaamme saman tavoitteen: luoda toimivia kalustuskokonaisuuksia, joissa niin asiakkaat kuin henkilökuntakin viihtyvät. Kalusteitamme valmistavat puuseppämme Kari, Jani ja Teemu, jotka kaikki ovat taitavia käsistään ja varmistavat korkean laadun jokaisessa projektissa. Nopeat toimitukset ja joustavuus ovat meille tärkeitä, sillä haluamme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme. Asennamme aina sen minkä olemme valmistaneetkin.

Vastuullisuus näkyy toimintatavoissamme aina henkilöstöstä kumppaneihin saakka. Olemme sitoutuneet tukemaan kestävää kehitystä ja huolehtimaan ympäristöstämme. Käytämme laadukkaita ja kestäviä materiaaleja valmistuksessa, ja kierrätämme ja hyödynnämme materiaaleja mahdollisimman tehokkaasti. Alihankkijaverkostomme on huolella valittu ja heidän kanssaan teemme pitkäaikaista yhteistyötä. Näin varmistamme, että voimme tarjota laajan ja monipuolisen kalustevalikoiman asiakkaillemme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit