Kustomoidut myymäläkalusteet – Erikoisratkaisut juuri sinun tarpeisiisi

Jewall on apteekkien ja liiketilojen kalustamisen alan asiantuntija Seinäjoelta. Palveluihimme kuuluu kustomoitujen myymäläkalusteiden suunnittelu ja valmistus. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan juuri sinun tarpeitasi vastaavia erikoisratkaisuja, jotka tekevät myymälästäsi ainutlaatuisen ja houkuttelevan.

Olemme pieni, mutta tehokas kuuden hengen etelä-pohjalainen tiimi, joka on työskennellyt yhdessä jo pitkään. Meillä on oma kalustetehtaamme Seinäjoella, mistä käsin palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Suunnittelun ja 3D-kuvien luomisen hoitaa Jaakko, jonka tarkat kuvat ovat lähes valokuvamaisia ja auttavat sinua ymmärtämään miltä lopputulos uudessa myymälässä näyttäisi. Mika ja Marko vastaavat projektien sujuvasta etenemisestä ja pitävät huolen siitä, että asiakkaan toiveet ja aikataulutus toteutuvat sovitusti. Kalusteiden valmistamistus tapahtuu taitavien puuseppiemme Teemun, Janin ja Karin käsissä. Tiiviin yhteistyön ansiosta voimme taata nopeat ja joustavat toimitukset sekä oman kalustetehtaamme että vuosien saatossa hyväksi todetun alihankkijaverkostomme avulla.

Vastuullisuus – Yhteinen periaatteemme

Kaiken minkä teemme, teemme vastuullisesti. Jewallin henkilökunta toimii saumattomasti, koska jaamme saman tavoitteen: suunnittelemme ja toteutamme toimivia myymälöitä, joissa sekä asiakkaanne että henkilökuntanne viihtyvät. Haluamme, että myymäläsi kalustus tukee myyntiäsi ja tarjoaa positiivisen asiakaskokemuksen.

Olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme. Tämä heijastuu sekä henkilökuntaamme että kumppaneihimme. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimin­tatapojamme ja tuotantoprosessejamme niin, että ne olisivat mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Kierrätämme ja hyödynnämme materiaaleja mahdollisimman tehokkaasti minimoidaksemme jätteen määrän. Panostamme myös eettisyyteen ja työolosuhteisiin, varmistaaksemme että tuotteemme valmistetaan oikeudenmukaisissa olosuhteissa ilman haitallisia kemikaaleja. Tuotantotiloissamme olemme siirtyneet käyttämään öljylämmityksen sijaan energiatehokkaita teollisuuden ilmalämpöpumppuja.

Suhtaudumme intohimolla siihen mitä teemme ja haluamme auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi myymälän. Olipa kyseessä sitten apteekki tai muu liiketila, olemme täällä sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän luoda juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt myymäläkalusteet, joilla erottaudut kilpailijoistasi ja luot unohtumattoman asiakaskokemuksen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit