Lääkejätekalusteet tehokkaaseen lääkejätteiden käsittelyyn

Lääkejätteiden asianmukainen käsittely apteekeissa on tärkeää sekä ympäristön että ihmisten terveyden kannalta. Suunnittelemme jokaisen apteekin lääkejätekalusteet aina paikallisen jätepalveluja tarjoavan yrityksen jäteastioiden koon mukaisesti. Lisäksi lääkejätekalusteet personoidaan apteekin toiveiden mukaisesti. Turvallisuus ennen kaikkea – farmaseuttien tehtävä ei ole kuljetella lääkejätteitä roskiin, vaan paras lopputulos kaikkien kannalta on silloin kun asiakkaat pystyvät itse tiputtamaan lääkejätteet turvallisesti siihen suunniteltuun keräysastiaan ja kierrätyksen ammattilaiset hakevat lääkejätteet ja hoitavat asianmukaisen kierrätyksen. Näin säästyy henkilökunnan aikaa asiakaspalvelua varten.

Jewall – Vastuullista apteekkien kalustamista Sinun tarpeisiisi

Uskomme vastuullisuuteen toiminnassamme. Huolehdimme toimintamme vastuullisuudesta koko prosessin ajan, suunnittelusta asennukseen saakka.

Haluamme suunnitella ja toteuttaa toimivia apteekkeja, jotka edistävät sekä asiakkaiden että henkilökunnan viihtyvyyttä. Olemme sitoutuneita tukemaan Sinun apteekkisi tarpeita ja toivomuksia, joten ota rohkeasti yhteyttä meihin ja anna meidän luoda Sinulle tarpeisiisi sopiva ratkaisu, olipa se yksittäinen lääkejätekaluste tai kokonainen uusi apteekki.

Voit ottaa meihin yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla. Valitse Jewall, kun haluat luotettavan ja helpon tavan parantaa apteekkisi kalusteratkaisuja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit