Miten toimivat erikoiskalusteet voivat parantaa liiketilan toimivuutta?

Olipa kyseessä ravintola, kahvila, hotelli, yksittäinen infotiski tai vaikkapa liikenneasema, jossa on aikansa nähneet ja toimimattomat kalusteet, niin se ei houkuttele ketään viihtymään. Erikoiskalusteet ovat yksi tapa parantaa eri tilojen toimivuutta ja luoda miellyttävämpi asiakaskokemus. Tässä postauksessa tarkastelemme, miten erikoiskalusteiden avulla voidaan optimoida liiketilojen toimivuutta ja miksi Jewall on oikea valinta kalustekumppaniksi.

Suunniteltu toimimaan täydellisesti

Suunnittelu on avainasemassa luodessa toimivaa liiketilaa. Jewallin oma suunnittelu pystyy suunnittelemaan toimivat kalusteratkaisut tilaan kuin tilaan. Mikäli sinulla jo on esim. arkkitehdin tai suunnittelijan tekemät suunnitelman erikoiskalusteista, niin voimme toteuttaa projektisi niiden perusteella. Tuomme peliin vankan kokemuksemme ja annamme ehdotuksemme suunnitelmien parantamiseksi, mikäli niitä havaitsemme. Valmistamme kalusteet omalla tehtaallamme Seinäjoella ja tarvittaessa käytämme hyväksi alihankkijoitamme, joiden kanssa yhteistyö on kestänyt vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Kalusteasennukset hoituvat aina toimestamme.

Vastuullisuus on meille tärkeää. Vastuu mahdollisimman ympäristöystävällisestä toiminnasta, vastuu lakisääteisistä velvoitteista, vastuu kohdella kaikkia sidosryhmiä tasavertaisesti ja oikeudenmukaisesti ovat meille itsestäänselvyyksiä. Pidämme huolen siitä, että sinä asiakkaana saat kaiken tarvittavan tiedon mitä kalusteprojekteissa tarvitset. Teemme kaiken ajallaan ja saat kalusteprojektin sovitun aikataulun mukaisesti. Tuemme sinua tarvittavissa asioissa ja tuomme myös esiin teknisiä asioita, joissa on mielestämme järkeviä perusteita tehdä jokin asia toisin.

Voit luottaa siihen, että teemme kaiken ylittääksemme odotuksesi ja tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun projektin kalusteratkaisuissa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit