Jewall – Myymäläkalusteiden valmistuksen ammattilaiset

Jewall on Seinäjoella sijaitseva myymäläkalusteiden valmistusyritys, joka tarjoaa laadukkaita ja mittatilaustyönä valmistettuja kalusteita apteekkeihin ja liiketiloihin ympäri Suomen. Tiimimme koostuu kuudesta etelä-pohjalaisesta ammattilaisesta, jotka toimivat yhtenä tiiminä vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Meillä on oma kalustetehdas Seinäjoella ja lisäksi hyödynnämme huolella valittua alihankkijaverkostoa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Laadukkaat mittatilaustyönä valmistetut myymäläkalusteet

Tarjoamme laadukkaita ja mittatilaustyönä valmistettuja myymäläkalusteita, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun liiketilasi tarpeita. Suunnitteluvaiheessa hyödynnämme designerimme Jaakon tarkkoja 3D-kuvia, jotka lähestyvät valokuvatarkkuutta. Tämä mahdollistaa ennakkonäkymän siitä, miltä kalusteet tulevat näyttämään valmiissa tilassa. Projekteistamme vastaa Mika, joka pitää huolen sujuvasta yhteydenpidosta ja aikataulutuksesta. Kalusteet valmistuvat Karin, Janin ja Teemun taitavissa käsissä, jotka varmistavat kalusteiden laadun ja kestävyyden.

Jewall panostaa vastuullisuuteen kaikessa toiminnassaan. Se näkyy niin henkilökunnan kuin yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Olemme sitoutuneet suunnittelemaan ja toteuttamaan toimivia myymälöitä, joissa asiakkaat ja henkilökunta viihtyvät. Pyrimme luomaan myymälöitä, joiden kalustus tukee myyntiä ja luo miellyttävän ostoskokemuksen. Jos haluat, että myymäläsi on seuraava projekti, ota rohkeasti yhteyttä – autamme mielellämme toteuttamaan unelmiesi myymälätilan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit