Myymäläkalusteet mittatilauksena

Oletko suunnittelemassa uutta myymälää tai kaipaatko päivitystä nykyiseen tilaan? Jewall Oy on myymäläkalusteiden ammattilainen, joka auttaa sinua luomaan mittatilaustyönä valmistettuja kalusteita tarpeisiisi. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on luoda myymälätila, joka houkuttelee asiakkaita, parantaa tuotteiden esillepanoa, myyntiä ja tuo positiivisen kokemuksen niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin.

Meillä on vankka kokemus ja ammattitaito kalusteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Tehtaamme Seinäjoella mahdollistaa nopeat toimitukset ympäri Suomen. Kaikki kalusteemme valmistetaan omalla tehtaallamme sekä tarkoin valitsemamme alihankkijaverkoston avulla, mikä takaa sekä toimitusten nopeuden että laadun.

Paitsi myymäläkalusteet, niin meiltä onnistuu myös erikoiskalusteet, mm. infotiskit, aulakalusteet, hotellikalusteet, ravintolakalusteet, huoltoasemakalusteet tai kalusteet vaikkapa trendikkääseen kahvilaan.

Asiantunteva suunnittelutiimi

Myymäläkalusteiden mittatilaustyö vaatii huolellista suunnittelua. Voimme hoitaa suunnittelun puolestasi ja ottaa vastuun projektista suunnittelusta aina asennukseen saakka tai valmistaa kalusteet jo tehtyjen arkkitehtikuvien mukaisesti. Tuotamme ennen kalusteiden valmistusta 3D -kuvat, jotka takaavat sen, että asiakas saa mitä haluaa. Kalustesuunnittelun tukena meillä on tekninen suunnittelu, joka varmistaa kalusteiden toimivuuden ja kestävyyden siinä käytössä johon se on suunniteltu. Takaamme, että projekti etenee sovitussa aikataulussa ja että sinä pysyt ajan tasalla koko prosessin ajan.

Kalustevalmistuksesta vastaavat puuseppämme Teemu, Jani ja Kari. Heidän osaamisensa ja ammattitaitonsa takaavat, että valmiista kalusteista löytyy niin laadukkuutta kuin huolellisuutta. Joustavuus ja nopeus ovat meille tärkeitä, ja siksi pystymme tarjoamaan molempia niin oman tehtaamme kuin alihankkijaverkostomme avulla.

Vastuullisuus ja arvot

Jewall ei ole vain kalustevalmistaja, vaan toiminnassamme korostuvat myös vastuullisuus ja arvot. Kerromme näistä mielellämme lisää.

Henkilökuntamme työskentelee yhteisen tavoitteemme eteen: suunnitella ja toteuttaa toimivia erikoiskalusteita ja myymälöitä, joissa sekä asiakkaat että henkilökunta viihtyvät. Keskitymme luomaan myymälätiloja, joiden kalusteet tantavat positiivisen vaikutelman ja lisäävät myyntiäsi.

Olitpa sitten apteekkari tai vaikkapa kultasepänliikkeen tai optikkoliikkeen omistaja, Jewall on valmis auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi laadukkailla mittatilaustyönä valmistetuilla myymäläkalusteilla. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella ja kerro meille, mitä ajatuksia tai toiveita sinulla on. Odotamme innolla, että pääsemme toteuttamaan seuraavan myymäläprojektisi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit