Jewall Oy – palvelua ja mittatilauskalusteita yrityksesi tarpeisiin

Jewall on Seinäjoella sijaitseva myymäläkalusteiden valmistukseen erikoistunut yritys. Toimimme apteekkien ja liiketilojen kalustamisen ammattilaisina ja teemme projekteja ympäri Suomen. Tarjoamme räätälöityjä mittatilauskalusteita, jotka on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Palveluihimme voit tutustua tarkemmin kotisivuillamme tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Jewallin tiimi koostuu kuudesta etelä-pohjalaisesta ammattilaisesta, jotka ovat työskennelleet yhdessä jo useiden vuosien ajan. Tiimimme sydämenä on Jaakko, joka vastaa suunnittelusta. Hänen taidokkaat 3D-kuvansa lähestyvät valokuvalaatua, joten voit saada realistisen käsityksen siitä, millainen lopputulos tulee olemaan. Projekteistamme vastaa Mika ja Marko, jotka takaavat sujuvan yhteydenpidon ja aikataulutuksen koko projektin ajan. Kalusteet valmistuvat puuseppiemme Karin, Janin ja Teemun osaavissa käsissä. Takaamme ajallaan olevat toimitukset ja joustavuuden paitsi oman kalustetehtaamme, myös tarkoin valitun alihankkijaverkoston avulla.

Mittatilauskalusteet, joilla luot uniikin myymäläkokemuksen

Jokainen myymälä on ainutlaatuinen ja siksi tarvitaan mittatilauskalusteita, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Jewallilla ymmärrämme, että kalusteidemme tulee tukea myyntiä ja luoda houkutteleva ympäristö sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kalusteita, kuten infotiskit, aulakalusteet, hyllyt, vitriinit, ravintolakalusteet, kahvilan kalusteet ja esillepanotelineet, jotka voidaan suunnitella täysin yrityksesi tyylin ja brändin mukaisiksi.

Meidän kalusteemme eivät ole vain kauniita, vaan ne on suunniteltu myös kestäviksi ja käytännöllisiksi. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja modernia tekniikkaa varmistaaksemme, että kalusteet kestävät aikaa ja kulutusta. Haluamme, että myymäläsi on paikka, jossa asiakkaat viihtyvät ja jossa on helppo viihtyä. Hyvin suunnitellut mittatilauskalusteet auttavat luomaan nämä edellytykset ja tekemään myymälästäsi houkuttelevan ostoympäristön.

Haluamme auttaa sinua luomaan juuri sellaisen myymäläkokemuksen, josta olet aina haaveillut. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä mittatilauskalusteet yrityksesi tarpeisiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit