Suunnittelupalvelut myymäläkalusteiden valmistamiseen

Jewall Oy on Seinäjoelta lähtöisin oleva myymäläkalusteiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme ajanmukaista suunnittelupalvelua apteekkien ja liiketilojen kalustamiseen. Tiiminämme toimivat kuusi etelä-pohjalaista ammattilaista, jotka ovat työskennelleet yhdessä jo vuosien ajan.

Suunnittelupalvelumme on keskeinen osa toimintaamme. 3D-suunnittelulla luodaan tarkat kuvat, jotka auttavat asiakkaitamme hahmottamaan, miltä valmiit kalusteet näyttävät liiketilassa.

Kalusteiden valmistus omalla tehtaalla Seinäjoella

Korkealaatuiset myymäläkalusteet paitsi suunnitellaan, myös toteutetaan omassa tehtaassamme. Puusepät Kari, Jani ja Teemu huolehtivat kalusteiden valmistuksesta. Heidän ammattitaitonsa ja kokemuksensa varmistavat, että jokainen kaluste on valmistettu huolellisesti ja kestävästi. Joustavat toimitukset meille takaa oma tuotantomme ja tarkkaan valitut alihankkijamme.

Vastuullisuus on meille tärkeää ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme jakavat samat arvot ja tavoitteet. Pyrimme suunnittelemaan ja toteuttamaan toimivia myymälöitä, jotka tarjoavat viihtyisän ympäristön sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Kalusteemme tukevat myös myyntiä ja auttavat luomaan houkuttelevia myymälätiloja. Olemme sitoutuneet luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita, ja haluamme olla osana seuraavaa myymäläprojektiasi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit