Luotettavaa ja ammattitaitoista lääkejätteiden käsittelyä

Tarjoamme räätälöidyt lääkejätekalusteratkaisut apteekeille ympäri Suomen. Olemme erikoistuneet myymäläkalusteiden valmistukseen, ja lääkejätekalusteet ovat yksi tärkeä osa-alue osaamistamme.

Lääkejätteiden turvallinen käsittely ja säilytys on äärimmäisen tärkeää sekä ympäristön että ihmisten terveyden kannalta. Kun lääkkeet ja lääkejätteet säilytetään oikein ja niitä käsitellään asianmukaisilla kalusteilla, voidaan varmistaa niiden turvallisuus ja tehokas käsittely. Jewallin lääkejätekalusteet on suunniteltu vastaamaan näitä vaatimuksia ja tarjoamaan luotettavan ratkaisun lääkejätteiden käsittelyyn.

Turvallisuus ja ergonomia suunnittelun keskiössä

Suunnittelussa otetaan huomioon paikallisen jäteyhtiön käyttämät astiakoot ja kaluste suunnitellaan niiden mukaisesti. Kalusteiden tulee olla käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä, jotta lääkejätteiden käsittely sujuu vaivattomasti. Samalla kalusteiden pitää tarjota turvallisuutta, jotta lääkejätteen käsittelijät voivat työskennellä huolettomasti ja välttyä mahdollisilta onnettomuuksilta.

Jewallin lääkejätekalusteet täyttävät kaikki nämä vaatimukset. Teemme lääkejätekalusteista aina tarkat piirustukset, jotka hyväksytetään apteekkarilla ennen tuotannon aloittamista – näin tiedät etukäteen, mitä olet saamassa

Kokonaisvaltaista palvelua

Jewall tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen palvelun lääkejätekalusteiden hankintaan. Meiltä saat paitsi laadukkaat ja turvalliset kalusteet, myös asiantuntevaa neuvontaa ja suunnittelupalvelua. Tunnemme lääkejätteiden käsittelyn vaatimukset ja osaamme suunnitella juuri sinun tarpeisiisi sopivat kalusteet. Lisäksi voit luottaa nopeisiin ja joustaviin toimituksiin, sillä meillä on oman kalustetehtaamme lisäksi tiivis yhteistyö valikoitujen alihankkijoiden kanssa.

Olemme ylpeitä vastuullisesta toiminnastamme ja jaamme arvomme niin henkilökunnan kuin yhteistyökumppaneiden kanssa. Tavoitteenamme on suunnitella ja toteuttaa toimivia apteekkeja, joissa on hyvä työskennellä ja joissa on helppo palvella asiakkaita. Ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla. Jewall on valmiina palvelemaan sinua!

Aiheeseen liittyvät artikkelit