Apteekkikalusteet pääkaupunkiseudulla: Laadukkaat ja toimivat ratkaisut

Olemme Jewall, apteekkien ja liiketilojen kalustamisen ammattilaisia. Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat apteekkikalusteet pk-seudulla ja ympäri Suomen. Palveluihimme kuuluvat suunnittelu, valmistus, toimitus ja asennus ja meillä on 20 vuoden kokemus alalta. Ammattitaitoinen kuuden hengen tiimimme takaa, että projektit sujuvat saumattomasti ja toimitukset tapahtuvat nopeasti ja joustavasti.

Kalustamme apteekit

Tiimimme koostuu alan ammattilaisista, jotka ovat sitoutuneita suunnittelemaan ja toteuttamaan apteekkeja, jotka vastaavat apteekkialan tämän ajan tarpeisiin . Suunnittelijamme Jaakko tuottaa korkealaatuisia 3D-kuvia, jotka lähestyvät valokuvatarkkuutta, jotta voit saada realistisen käsityksen lopputuloksesta. Projektipäällikkömme Mika huolehtii sujuvasta yhteydenpidosta ja aikataulutuksesta koko projektin ajan. Puuseppämme Kari, Jani ja Teemu valmistavat apteekkikalusteet taidolla ja huolella.

Vastuullisuus on meille tärkeä arvo, joka heijastuu kaikessa toiminnassamme. Teemme tiivistä yhteistyötä alihankkijaverkostomme kanssa, jotta voimme taata nopeat ja joustavat toimitukset. Lisäksi, valitsemme huolellisesti materiaalit, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja kestäviä.

Miksi valita meidät kalustekumppaniksi?

Voit keskustella kanssamme ilman että sitoudut mihinkään. Teemme kanssasi yhteistyössä pohjapiirroksen ja kun olet hyväksynyt sen, saat tarjouksen kokonaisuudesta. Tarjouksemme hinta pitää loppuun saakka ja saat koko projektista vain yhden laskun – ei yllättäviä laskuja tai piilokuluja.

Meillä on vankka kokemus alalta ja tarjoamme laadukkaita ja toimivia ratkaisuja. Suunnittelumme ja valmistuksemme tapahtuu omalla tehtaallamme Seinäjoella, joten voimme valvoa ja hallita jokaista vaihetta projekteissamme. Takaamme sujuvat yhteydet ja toimitukset sovitussa aikataulussa.

Asiakkaanamme voit odottaa saavasi apteekkikalusteet, jotka tukevat palveluvalinnan myyntiäsi. Huolellisesti suunnitellut ja valmistetut kalusteemme luovat houkuttelevan ja toimivan ympäristön sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Tarjoamme täydellisen kalustuksen apteekeille, joiden tavoitteena on parantaa asiakaskokemusta ja lisätä tehokkuutta. Haluamme olla partnereita menestyvien apteekkien rakentamisessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan, miten voisimme auttaa kalustamaan apteekkisi tarpeisiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit