Miksi valita Jewall apteekkikalusteiden toimittajaksi?

Olemme erikoistuneet apteekkien ja liiketilojen kalustamiseen ja meillä on 20 vuoden kokemus alalta. Saat kauttamme täyden palvelun; suunnittelun, kalustevalmistuksen ja asennuksen. On vain yksi taho johon pitää yhteyttä – helppoa, eikö vaan!? Olipa uudistuksesi iso tai pieni, niin annamme kokonaisuudesta sitovan hinnan – näin sinun budjetointisi on helpompaa. Saat yhden laskun, joka laskutetaan projektin lopussa.

Suhtaudumme intohimolla työhömme ja tavoittemme on toteuttaa apteekkeja joissa työntekijöillä on hyvä työskentelyergonomia ja joissa palveluvalinnan myynnillisyyteen on panostettu.  Käytämme suunnittelussa valokuvantarkkoja 3D-kuvia, jotta voit saada realistisen kuvan tulevasta kalustuksesta. Lisäksi huolehdimme projektien sujuvasta etenemisestä ja aikataulutuksesta tarjoten asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Laadukkaat ja tyylikkäät vaihtoehdot apteekkikalusteisiin

Jewall tarjoaa apteekkien kalustamiseen tyylikkäitä ja moderneja vaihtoehtoja. Meidän kalusteemme eivät ole ainoastaan käytännöllisiä, vaan myös visuaalisesti houkuttelevia. Ymmärrämme, että apteekin sisustus ja kalusteet ovat tärkeitä asiakaskokemuksen luomisessa, ja siksi panostamme niiden tyylikkääseen suunnitteluun ja viimeistelyyn. Kalusteemme ovat muuntautumiskykyisiä erilaisten apteekkien tarpeisiin ja pystymme räätälöimään ne juuri sinun liiketilallesi sopiviksi.

Olemme ylpeitä vastuullisesta toiminnastamme ja se näkyy tekemisessämme. Huolehdimme toimintamme ympäristöystävällisyydestä. Pidämme myös huolen siitä, että kalusteemme ovat helppohoitoisia ja käytännöllisiä asiakkaan näkökulmasta.  Olemme valmiita tarttumaan seuraavaan projektiisi ja auttamaan sinua luomaan upean ja toimivan apteekin, joka erottuu kilpailijoistaan. Ota reilusti yhteyttä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit