Jewall erikoiskalusteet

Jewall Oy on Seinäjoella sijaitseva erikois ja -myymäläkalusteiden valmistukseen keskittynyt yritys. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Yli 30 vuoden kokemus kalustealalta, ammattitaitoiset puusepät ja soveltuva tuotantolaitteisto varmistavat onnistuneen lopputuloksen.

Tiimimme koostuu kuudesta eteläpohjalaisesta ammattilaisesta, jotka tekevät yhteistyötä ja tuovat vahvuutensa projekteihimme. Valmistamme tuotteet omalla tehtaallamme ja tarvittaessa käytämme alihankkijoita vuosien varrella hyväksi havaittuja toimijoita.

Erikoiskalusteet palvelevat tarpeitasi

Valmistamme kalusteet ravintoloihin, kahviloihin, liikenneasemille, pikaruokaravintoloihin, hotelleihin, edustustiloihin jne. Kaiken minkä valmistamme, sen myös huolella asennamme.

Toimimme yhteistyössä arkkitehtien, sisustusarkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden ja muotoilutoimistojen kanssa toteuttaen heidän suunnitelmiaan asiakaskohteisiin.

Toimintamme kestää kriittisenkin tarkastelun. Huolehdimme lakisääteisistä velvoitteista alusta loppuun saakka. Ammattitaitoinen ja vastuullinen tiimimme on valmiina auttamaan sinua valitsemaan parhaat ratkaisut ja tukemaan sinua koko projektin ajan.

Ota yhteyttä ja tutustu palveluihimme

Jewall on erikoiskalusteiden valmistuksen ammattilainen. Mikäli sinulla on tarve toteutukselle, niin ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Meidän tiimimme on halukas auttamaan sinua, ota yhteyttä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit