Mitä me teemme?

Valmistamme erikoiskalusteet vuosikymmenien kokemuksella arkkitehtien, sisustusarkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden suunnitelmien mukaisesti. Valmistamme kalusteet omalla tehtaallamme ja käytämme tarvittaessa apuna huolella valittuja alihankkijoitamme, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Valmistamme kalusteet ravintoloihin, kahviloihin, hotelleihin, myymälöihin ja apteekkeihin. Kerro vain meille, mitä tarvitset!

Miksi valita meidät?

Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Se näkyy kaikessa tekemisessämme, oli kyseessä sitten henkilökunta, kumppanit tai asiakkaat. Toimimme läpinäkyvästi ja rehellisesti kaikkien sidosryhmien suuntaan. Pitkä kokemuksemme on tuonut meille näkemystä projektien hoidosta ja toimitusvarmuutemme onkin korkealla tasolla.

Ota yhteyttä

Tiimimme on valmiina auttamaan sinua! Voit ottaa meihin yhteyttä nettisivuillamme olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Luota Jewallin kokeneihin asiantuntijoihin ja tilaa sopivat erikoiskalusteet jo tänään.

Aiheeseen liittyvät artikkelit