Jewall: Vankalla kokemuksella toteutetut erikoiskalusteet

Jewall on Seinäjoella toimiva erikois ja -myymäläkalusteiden valmistaja. Yli 30 vuoden kokemuksemme erikoiskalusteiden valmistuksesta on tuonut meille vankan kokemuksen eri projekteista. Asiakaskuntaamme kuuluvat arkkitehtitoimistot, sisustussuunnittelutoimistot ja muotoilutoimistot, joiden suunnitelmien pohjalta kalusteet valmistetaan. Tarvittaessa käytössänne on myös oma suunnittelupalvelumme. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen, ja suunnittelemme sekä valmistamme kalusteet omalla tehtaallamme Seinäjoella käyttäen tarvittaessa hyväksi myös valittuja alihankkijoitamme.

Infotiskit, aulakalusteet, kahvilakalusteet, ravintolakalusteet, hotellikalusteet, liikenneasemakalusteet, asiakaspalvelutiskit tai kalusteet show-roomiin valmistuvat ja asennetaan toimestamme. Ammattitaitoiset puuseppämme käsittelevät eri materiaaleja, mm. Durat ja Corian.

Vastuullinen toiminta ja arvot

Jewall panostaa vahvasti vastuulliseen ja kestävään toimintaan kaikissa osa-alueissaan. Haluamme olla esimerkkiyritys, joka näyttää tietä kestävään kalustamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme, alkaen henkilökunnasta ja ulottuen kumppaneihimme saakka.

Intohimomme on valmistaa erikoiskalusteet asiakkaan toiveiden mukaisesti ja aina ajallaan. Ole yhteydessä ja katsotaan miten voisimme ola avuksesi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit