Jewall – Myymäläkalusteiden valmistuksen ammattilaiset

Jewall Oy on Seinäjoella toimiva myymäläkalusteiden suunnittelun ja valmistamisen ammattilainen. Palveluihimme kuuluvat mm. apteekkien, kultasepänliikkeiden, optikkoliikkeiden ja eri liiketilojen kalustusratkaisut.  Suunnittelemme joko itse tai teemme toteutuksen valmiiden suunnittelujen pohjalta. Kalusteet valmistetaan omalla tehtaallamme Seinäjoella ja palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Takaamme joustavat toimitukset kaikkialle Suomeen ja omaa tuotantoamme täydentää vuosien varrella hankkimamme alihankkijaverkosto. Asennamme kaikki valmistamamme tuotteet käyttövalmiiksi.

Jewallin palvelut suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen asti on aina läsnä vastuullisuus. Suunnittelemme toteutamme myymälöitä, joissa sekä asiakkaat että henkilökunta viihtyvät. Olemme vakuuttuneita siitä, että oikein suunniteltu ja toteutettu kalustus tukee myyntiä ja luo hyvän asiakaskokemuksen. Mikäli etsit seuraavaa projektiisi juuri tällaista ammattilaista ja vastuullista kumppania, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Rakennamme mielellämme juuri sinun myymälääsi täydellisen toimivan ja visuaalisesti houkuttelevan kalustuksen, joka mahdollistaa kaupallisen menestymisenne. Meillä asiakas on aina etusijalla!

Kalustesuunnittelu – Toimivan myymäläkalustuksen tärkeä asia

Yksi tärkeimmistä tekijöistä myymälätilan onnistuneessa suunnittelussa on kalustus. Kalusteiden oikea sijoittelu ja toimivuus luovat pohjan hyvälle asiakaskokemukselle ja myynnin kasvulle. Juuri tässä me olemme vahvuusalueellamme. Kalustesuunnittelijamme Jaakko, käyttää nykyaikaista 3D-suunnittelutekniikkaa, jolla hän luotettavasti ja tarkasti esittää visualisoinnit suunnittelemistamme kalusteista. Näin asiakas pystyy hahmottamaan, miltä lopullinen myymälä tulee näyttämään.

Kun suunnittelu on valmis, aloitamme kalusteiden valmistamisen. Tiimissämme työskentelee osaavia puuseppiä, kuten Kari, Jani ja Teemu. He varmistavat, että valmistettavat kalusteet ovat laadukkaita ja jokainen yksityiskohta viimeistelty. Meille on tärkeää, että kalusteet paitsi kestävät aikaa myös täyttävät asiakkaamme tarpeet ja toiveet optimaalisesti. Projektinjohtomme vastaa sujuvasta yhteydenpidosta sekä aikataulutuksesta, jotta projektin eteneminen on mahdollisimman vaivatonta ja pysytään aikataulussa.

Etsitkö myymälällesi tai projektillesi suunnittelijaa tai toteuttajaa? Ota yhteys ja keskustellaan lisää tarpeestanne!

Aiheeseen liittyvät artikkelit