Jewall – Myymäläkalusteiden valmistuksen ammattilaiset

Olemme apteekkien ja liiketilojen kalustuksen ammattilaisia Seinäjoelta. Suunnittelemme ja valmistammea laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä myymäläkalusteita omalla tehtaallamme. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen yli 30 vuoden kokemuksellamme.

Tiimimme koostuu alansa huippuosaajista, jotka tekevät jokaisesta myymäläprojektista ainutlaatuisen ja onnistuneen. Suunnittelijamme Jaakko luo valokuvantarkat 3D-kuvat. Hän vie asiakkaan idean käytännön toteutukseen ja huomioi kaikki kalustuksen yksityiskohdat.

Laadukkaan suunnittelun rooli onnistuneessa projektissa

Myymäläkalusteiden suunnittelussa käytämme moderneja työvälineitä, kuten 3D-mallinnusta. Tämä auttaa meitä visualisoimaan kalusteet asiakkaalle jo ennen valmistusvaihetta. Jaakon luomat tarkat 3D-kuvat antavat asiakkaalle realistisen käsityksen siitä, miltä kalusteet näyttävät lopullisessa ympäristössään.

Suunnittelun lisäksi meidän tiimimme vastaa myös projektien toteutuksesta. Mika ja Marko ovat vastuussa projektien etenemisestä ja he pitävät huolen sujuvasta yhteydenpidosta asiakkaidemme kanssa. Projektinjohtomme varmistaa myös aikataulutut, jotta kaikki etenee sovitun aikataulun mukaisesti.

Laadukkaita tuotteita tarkoin valitun alihankkijaverkoston avulla

Kalusteidemme valmistus tapahtuu omalla tehtaallamme Seinäjoella. Käytämme myös tarkoin valittua alihankkijaverkostoa takaamaan toimitustemme nopeuden ja joustavuuden. Puuseppämme Jani, Teemu ja Kari ovat ammattitaitoisia käsityöläisiä, jotka varmistavat kalusteiden korkean laatutason.

Meille vastuullisuus on erittäin tärkeää, ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme jakavat samat arvot ja tavoitteet. Suunnittelemme ja toteutamme toimivia myymälätiloja, joissa sekä asiakkaat että henkilökunta viihtyvät. Luomme myymälätiloja ja myymäläkalusteita, jotka tukevat myynnin kasvua.

Ota yhteyttä ja aloita uusi myymäläprojektisi

Oletko suunnittelemassa uutta myymälätilaa tai haluatko päivittää nykyisen kalustuksen? Jewallin ammattilaiset ovat valmiina auttamaan sinua. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, niin voimme aloittaa keskustelun ja suunnitella yhdessä unelmiesi myymäläkalusteet.

Aiheeseen liittyvät artikkelit