Olemme apteekkien ja liiketilojen kalustamisen ammattilaisia Seinäjoelta

Jewall on Seinäjoelta ponnistava yritys, joka on erikoistunut apteekkien ja liiketilojen suunnitteluun ja kalustamiseen. Meillä on 20 vuoden kokemus alalta ja ammattitaitoinen tiimi, joka takaa korkealaatuiset ja toimivat kalusteet. Tarjoamme monipuolisia palveluita suunnittelusta valmistukseen, ja huolehdimme siitä, että jokainen projekti etenee sujuvasti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Liiketilan kalustaminen on merkittävä investointi, joka vaikuttaa sekä asiakaskokemukseen että myynnin tehokkuuteen. Siksi on tärkeää valita kumppani, jolla on vankka osaaminen ja ammattitaito alalta.

Suunnittelu ja valmistus omalla tehtaalla

Ylpeydenaiheemme on oma kalustetehtaamme Seinäjoella, jossa valmistamme kaikki kalusteemme. Tämä mahdollistaa meille täyden kontrollin valmistusprosessiin ja varmistaa korkean laadun sekä nopeat toimitukset. Suunnittelu on avainasemassa, jotta voimme luoda kalusteet, jotka täyttävät asiakkaidemme tarpeet ja odotukset.

Valmistuksen osalta luotamme ammattitaitoisen tiimimme osaamiseen. Kari, Jani ja Teemu hallitsevat kalustevalmistuksen salat ja takaavat kaikkien kalusteiden laadun ja kestävyyden. Heidän käsissään materiaalit jalostuvat tyylikkäiksi ja kestäviksi kalusteiksi, jotka kestävät aikaa ja käytön haasteita. Takaamme nopeat toimitukset asiakkaillemme, sillä oma kalustetehtaamme yhdistettynä huolella valittuun alihankkijaverkostoon luo meille joustavuutta ja luotettavuutta.

Vastuullisuus ja laadukas palvelu

Jewallilla vastuullisuus on arvossaan. Se näkyy kaikessa toiminnassamme henkilökunnasta aina yhteistyökumppaneihimme saakka. Olemme sitoutuneet toimimaan eettisesti ja ympäristövastuullisesti kaikissa projekteissamme. Henkilökuntamme saumaton yhteistyö on avainasemassa, sillä jaamme saman tavoitteen: suunnitella ja toteuttaa toimivia myymälöitä, joissa niin asiakkaat kuin henkilökuntakin viihtyvät.

Olemme aina valmiita auttamaan ja tarjoamaan asiantuntevaa palvelua. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja pitkäaikainen kumppani, joka varmistaa, että he saavat juuri tarpeisiinsa sopivat myymäläkalusteet. Jos sinulla on suunnitelmissa uusia myymäläkalusteita tai haluat päivittää nykyisiä kalusteita, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Uskomme, että voimme olla juuri se kumppani, joka toteuttaa unelmiesi myymäläkokemuksen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit