Ammattitaitoinen suunnittelija auttaa luomaan toimivan ja tyylikkään myymäläilmeen

Olemme apteekkien ja liiketilojen kalustamisen ammattilaisia, jotka tarjoavat kattavat kalustamisen palvelut ympäri Suomen. Palveluihimme kuuluu myymälöiden ja myymäläkalusteiden suunnittelu sekä kalusteiden valmistus omalla tehtaallamme Seinäjoella. Yli 30 vuoden kokemus myymäläkalustemisessa antaa toiminnallemme vahvan kivijalan.

Jewallin suunnittelutiimi koostuu Jaakkosta, joka vastaa suunnittelutyöstä ja luo 3D-kuvat, jotka ovat lähes valokuvatarkkoja. Projekteista vastaavat Mika ja Marko, jotka takaavat sujuvan yhteydenpidon ja aikataulutuksen koko projektin ajan. Kalusteet puolestaan valmistuvat puuseppiemme Karin, Janin ja Teemun osaavissa käsissä. Takaamme toimitusten nopeuden ja joustavuuden paitsi oman kalustetehtaamme niin myös tarkoin valitun alihankkijaverkoston avulla.

Ammattitaitoista suunnittelua ja tyylikkäitä myymäläilmeitä

Me uskomme että myymäläympäristön kalustus ja design ovat olennainen osa menestyksekästä myymäläliiketoimintaa. Suunnittelemme ja toteutamme toimivia myymälöitä, jotka houkuttelevat asiakkaita ja saavat heidät viihtymään myymälätilassa. Kun ostoympäristö on tarpeeksi viihtyisä, se mahdollistaa kaupallisten tavoitteiden saavuttamisen. Kalusteiden tulee tulee aina olla työntekijöille ergonomisia ja helppokäyttöisiä ja asiakkaille tuotteiden esillepano on oltava houkuttelevaa.

Jewallin ammattitaitoinen suunnittelutiimi auttaa sinua luomaan toimivan ja tyylikkään myymäläilmeen, joka vastaa juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin. Oli kyseessä sitten apteekki tai liiketila, meillä on osaamista ja kokemusta suunnitella kalusteita ja sisustusratkaisuja erilaisiin tiloihin ja brändeihin sopiviksi. Käytämme suunnittelussa nykyaikaisia työkaluja ja teknologioita, kuten 3D-kuvia, jotta voit nähdä millaisen ilmeen suunnitelmasi saavat ennen kuin toteutus alkaa.

Ota rohkeasti yhteyttä. Autamme sinua luomaan toimivan, tyylikkään ja menestyksekkään myymäläilmeen, joka erottuu kilpailijoista. Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Suunnittelutiimi ja kalustetehtaan ammattilaiset odottavat innolla seuraavaa projektia ja sitä, miten voimme auttaa juuri sinun myymäläsi kalustamisessa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit