Laadukkaat ja toimivat myymäläkalusteet

Jewall on Seinäjoella sijaitseva apteekkien ja liiketilojen kalustamisen ammattilainen. Olemme kuuden hengen tiimi, joka on keskittynyt suunnittelemaan ja valmistamaan laadukkaita myymäläkalusteita omalla tehtaallamme. Huolellisesti valitut materiaalit ja ammattitaitoinen työskentely varmistavat, että kalusteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka takaavat toimivan ja viihtyisän myymäläympäristön.

Jewallissa suunnittelusta vastaa Jaakko, joka luo 3D-kuvia kalusteista lähestyen valokuvatarkkuutta. Näin asiakkailla on mahdollisuus saada realistinen kuva siitä, millaiset kalusteet sopivat parhaiten heidän tarpeisiinsa. Projekteista puolestaan vastaa Mika, joka huolehtii sujuvasta yhteydenpidosta ja aikatauluttamisesta. Koko tiimimme työskentelee saumattomasti yhdessä varmistaakseen projektien onnistumisen ja asiakastyytyväisyyden.

Ammattitaito ja nopea toimitus

Voimme ylpeänä sanoa, että Jewallilla on taitavia ammattilaisia, jotka paneutuvat jokaiseen projektiin huolellisesti. Kalusteet valmistuvat Karin, Janin ja Teemun osaavissa käsissä. Huolehdimme toimitusten nopeudesta ja joustavuudesta paitsi oman kalustetehtaamme, myös tarkoin valitun alihankkijaverkoston avulla. Näin varmistamme, että kalusteet saapuvat asiakkaalle ajoissa ja täydellisessä kunnossa.

Jewallin toiminnassa vastuullisuus on avainasemassa. Haluamme näyttää esimerkkiä niin henkilökunnallemme, yhteistyökumppaneillemme kuin asiakkaillemmekin. Tavoitteenamme on suunnitella ja toteuttaa myymälöitä, joissa niin asiakkaat kuin henkilökuntakin viihtyvät. Kalusteiden tulee tukea myyntiä ja luoda houkutteleva asiakaskokemus. Haluamme tehdä myymäläkalusteiden valmistuksesta helppoa ja vaivatonta asiakkaillemme, joten otathan meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Aiheeseen liittyvät artikkelit