PALVELUMME

Suunnitteletko kalusteita hotelliin, liikennemyymälää, ravintolaan, kahvilaan tai vaikkapa yrityksen edustustiloihin? Jewall tarjoaa ratkaisut erikoiskalustetarpeisiin!

Mikään asia ei ole meille vieras ja jos onkin, niin etsimme ratkaisut.

SUUNNITTELU JA VALMISTUS

Valmistamme erikoiskalusteet yli 30 vuoden kokemuksella arkkitehtien tai suunnittelijoiden valmiista piirustuksista. Mikäli suunnitelmia ei ole vielä olemassa, niin voit pyytää meiltä myös suunnittelun, jolloin saat yhdeltä luukulta koko paketin – suunnittelusta asennukseen.

Suunnittelumme tuottaa valokuvatarkat kuvat kalusteista ja ratkaisuista, joten näin saat realistisen kuvan siitä, millaiset kalusteet tulevat juuri sinun myymälässäsi tai liiketilassasi Suunnitteluvaiheessa otamme huomioon sekä tilan käytännölliset vaatimukset että sen ilmeen ja brändin. Haluamme, että kalusteet tukevat myyntiä ja samalla luovat miellyttävän ja toimivan ympäristön sekä asiakkaille että henkilökunnalle.

Valmistamme kalusteet pääosin omalla tehtaallamme, mutta tarvittaessa käytämme hyväksemme vuosien varrella hyväksi todettuja alihankkijoitamme.  Näin voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja toteuttaa kalusteratkaisusi sovitussa aikataulussa.

VASTUULLISUUS ON MEILLE TÄRKEÄÄ

Jewallin toiminnassa vastuullisuus on keskeisessä roolissa. Pyrimme toimimaan kestävällä tavalla niin henkilökuntamme, kumppaneidemme kuin asiakkaidemme kanssa. Avoin kommunikointi on avain menestymiseen. Intohimomme on valmistaa erikoiskalusteet kestävällä tavalla ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olemme valmiita kehittymään ja oppimaan jatkuvasti uusia asioita voidaksemme tarjota parasta palvelua sinulle.

Ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse, niin voimme keskustella tarpeistasi ja löytää juuri sinulle sopivimman ratkaisun erikoiskalusteiden tarpeisiin. Jewall on täällä sinua varten, joten voit luottaa siihen, että saamme kalusteratkaisusi toteutettua ammattitaidolla ja laadukkaasti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit