Mittatilauskalusteiden valmistus ammattilaisilta Seinäjoelta

Valmistamme niin mittatilauskalusteet kuin myymäläkalusteetkin yli 30 vuoden kokemuksella. Mittatilauskalusteet toteutamme yleisimmin valmiiden arkkitehtikuvien pohjalta, mutta tarvittaessa saat kauttamme myös suunnittelut. Asennamme valmistamamme kalusteet ammattitaidolla ympäri Suomen.

Valmistamme kalusteet pääosin omalla tehtaallamme, mutta tarvittaessa käytämme apuna vuosien varrella hyväksi havaittuja alihankkijoitamme.

Vastuullisuus – tärkeä arvo toiminnassamme

Arvostamme myös kestävyyttä ja ympäristövastuullisuutta. Pyrimme minimoimaan jätteen määrän ja kierrättämään mahdollisimman paljon. Valitsemme tarkkaan alihankkijat ja yhteistyökumppanit, jotka jakavat saman tavoitteen ja arvopohjan kanssamme. Haluamme paitsi tuottaa korkealaatuisia kalusteita, myös vaikuttaa positiivisesti ympäröivään maailmaan pitkällä tähtäimellä.

Toimimme aina avoimesti kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Jewall – Ota yhteyttä ja aloita mittatilauskalusteiden suunnittelu

Oletko kiinnostunut mittatilauskalusteista, jotka vastaavat täsmälleen tarpeitasi? Jewall on valmis auttamaan. Ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimella.  Anna meidän auttaa sinua seuraavassa projektissasi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit